Horoscop

136

Articole recomandate

Berbec: Ești tentat să îți restricționezi sentimentele, crezând că așa te aperi de eventuale dezamăgiri, dar nu este o alegere sănătoasă.
Taur: Ai tendința de a scoate la lumină doar partea negativă a relațiilor cu cei dragi și e profund nedrept, pentru că nu asta vă ține împreună. 


Gemeni: Poți primi avertismente dure de la un coleg sau de la unul dintre superiori, din cauza neglijenței cu care îți îndeplinești sarcinile de serviciu. 


Rac: Asiști la certurile unor apropiați, care îți vor umbri și ție ziua sau te poți implica în aceste discuții, ca să aplanezi eventualele conflicte. 


Leu: Poți deveni liantul principal al unei relații de cuplu solide sau cauza principală a șubrezirii acesteia. Alegerea ta este esențială și nu trebuie trecută cu vederea. 


Fecioară: Dincolo de nemulțumiri, mai vechi sau mai noi, există partea frumoasă a relațiilor importante, cele care trebuie protejate astăzi chiar și împotriva propriilor impulsuri distructive.


Balanță: Ești dispus să îți impui singur anumite restricții, fie ele alimentare sau legate de cheltuieli. Poate nu ar strica să faci același lucru și când vine vorba despre gândurile pesimiste. 


Scorpion: Ai șansa unor clarificări în chestiuni delicate, cum ar fi cele financiare, dar dacă vezi că discuțiile o iau pe o pantă agresivă, ar fi mai bine să te oprești. 


Săgetător: Ți se impun anumite limite și asta te poate face să iei foc, dar trebuie să te gândești la cei pe care îi poate afecta dorința ta de a sfida aceste reguli. 


Capricorn: Există riscul unor confruntări care vor strica ziua tuturor, știind asta, poate vei căuta alte preocupări, mai constructive.


Vărsător: Relația cu familia trece printr-o fază de destructurare, care va fi urmată de o reașezare, pe baza unor valori mai profunde, mai importante.


Pești: Este o zi în care trebuie să dai dovadă, mai mult decât de obicei, de responsabilitate, ca să poți evita conflictele acute cu cei din familie. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 24 August 2019
Stire din Fun : Cu ajutorul lui Dumnezeu…
Sâmbătă, 24 August 2019
Stire din Fun : Ce notă ai luat?
Sâmbătă, 24 August 2019
Stire din Fun : Democrația în pădure
Sâmbătă, 24 August 2019
Stire din Fun : Repede la internet cafe
Sâmbătă, 24 August 2019
Stire din Fun : Studiind psihologia…
Vineri, 23 August 2019
Stire din Fun : Să te ții de fusta mamei!
Pagina a fost generata in 1.2921 secunde