HOROSCOP

150

Articole recomandate

Berbec: Ești invitat să privești cu maximă maturitate situațiile complicate de la serviciu, dar și din familie, cele care te-au tulburat destul de mult zilele trecute. E nevoie de înțelepciune mai mult ca oricând. 


Taur: Poate că nu ai ceea ce ți-ai dorit ca să îți poți face treaba cât mai bine, după părerea ta. Dar, dacă vei reuși să treci peste această barieră, vei vedea că poți să-ți îndeplinești sarcinile fără probleme. 


Gemeni: Poți pierde legătura cu unul dintre oamenii importanți din viața ta, fără să îți dai seama de acest lucru, doar pentru că acum nu ești atent sau nu îți pasă și nu gândești în perspectivă. 


Rac: Ești tentat să judeci cu asprime deciziile unor membri ai familiei, dar nu pentru că ai avea motive, ci doar pentru că nu te-au consultat sau ai impresia că îți încalcă anumite drepturi. 


Leu: Ai multe de reglat în relațiile importante, dar s-ar putea să fii orbit de propria importanță, cea reală sau cea închipuită, și să nu observi decât când va fi prea târziu. 


Fecioară: Te poți sustrage influențelor negative pe care le aduce această zi, dacă te vei ocupa de partea frumoasă a vieții tale, aceea care te ajută întotdeauna. 


Balanță: Este important să ții cont de solicitările care vin din toate direcțiile, pentru că așa vei vedea ce anume îți lipsește și cum poți acoperi aceste lipsuri înainte să provoace probleme. 


Scorpion: Sunt posibile confruntări verbale cu cei din anturajul apropiat, fără vreun rezultat pozitiv, doar certuri care arată acumularea unor nemulțumiri de ambele părți. 


Săgetător: Pierzi autoritare pe toate planurile, dar este un proces normal. Înseamnă că această autoritate nu a fost meritată sau nu mai ai nevoie de ea, pentru că a venit rândul altora să o preia. 


Capricorn: Este o zi încărcată de tensiuni, unele mai noi, dar și altele mai vechi, pe care nimeni nu s-a obosit să le clarifice la momentul oportun și care acum încep să iasă la suprafață și să strice relațiile, mai ales în familie. 


Vărsător: Ai nevoie de ceva pe care nu îl poți defini, nu poate fi cumpărat, nici cerut de la altcineva și are o strânsă legătură cu tine, cu felul în care te vezi tu pe tine. Schimbarea trebuie să pornească din interior. 


Pești: Poate fi o zi dominată de o grabă nejustificată în vorbe și gesturi, dar și în fapte. Poate că viteza pe care o imprimi acțiunilor tale îți va plăcea, dar nu îți vor plăcea și consecințele.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 23 August 2019
Stire din Fun : Să te ții de fusta mamei!
Joi, 22 August 2019
Stire din Fun : Un înger altfel
Joi, 22 August 2019
Stire din Fun : E bine să ai totul asigurat!
Miercuri, 21 August 2019
Stire din Fun : Fotbalul american salvează vieți
Pagina a fost generata in 0.9943 secunde