Horoscop

147

Articole recomandate

Berbec: Șansa vine prin partenerul de cuplu sau pentru acesta, iar beneficiile vor fi comune. Este o zi în care spiritul practic e la el acasă. 
Taur: Îți vine și ție apa la moară, într-un moment foarte potrivit, suficient cât să poți rezolva ceea ce era cu adevărat urgent și îți dădea bătăi de cap. 


Gemeni: Ai făcut multe calcule, dar rezultatul tot nu îți este pe plac, pentru că lipsurile sunt tot acolo, neacoperite. Poate ai vrut prea mult, într-un timp prea scurt.


Rac: Este o zi care te invită să te ocupi de chestiuni concrete, să pui în practică niște idei sau să faci primul pas pentru ca o idee frumoasă să prindă contur. 


Leu: Ai ocazia de a analiza în detaliu unele dintre mișcările făcute, de a-ți regândi strategia sau de a te sfătui cu o persoană pricepută la ceea ce ai tu de gând să faci. 


Fecioară: Poți deduce, din ultimele experiențe trăite, cam care sunt limitele pe care cei din anturaj nu vor sau nu știu să și le depășească. Sunt informații foarte utile. 


Balanță: Vrei, nu vrei, sunt mulți ochi îndreptați asupra ta și ar fi bine să ții cont de acest element, înainte de a lua decizii sau de a rosti fraze descurajatoare.


Scorpion: Ai nevoie de o bază solidă, pe care o poți găsi în familie, pentru a putea construi acea realitate pe care ți-o dorești pentru tine și cei apropiați. 


Săgetător: Ai la dispoziție o zi pragmatică, în care poți clarifica anumite relații și le poți regla, ca să fie mai apropiate de menirea lor reală. 


Capricorn: Este o zi care ți se potrivește și, din acest motiv, ai șansa de a stabili o nouă ordine a priorităților, una care să țină cont de schimbările apărute între timp. 


Vărsător: Ai început să intuiești noul ritm la care trebuie să te adaptezi, să înveți când e nevoie de efort și când e mai bine să te odihnești, ca să obții rezultate frumoase în tot ce faci. 


Pești: Vei avea ocazia să observi, pe baza unor fapte reale, că starea de sănătate trebuie să devină o prioritate, chiar dacă asta ți-ar putea afecta programul de lucru. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 22 August 2019
Stire din Fun : Un înger altfel
Joi, 22 August 2019
Stire din Fun : E bine să ai totul asigurat!
Miercuri, 21 August 2019
Stire din Fun : Fotbalul american salvează vieți
Marţi, 20 August 2019
Stire din Fun : Preotul și bicicleta
Marţi, 20 August 2019
Stire din Fun : Chiar și inginerii ajung în iad
Pagina a fost generata in 2.8326 secunde