HOROSCOP

153

Articole recomandate

Berbec: Ai acces la o nouă profunzime a sentimentelor, care te poate ajuta să devii mai generos, mai cald și mai bun cu cei dragi și nu numai. Pe plan profesional, la orizont se întrevăd noi perspective.  


Taur: Revin îndoielile, pesimismul și răzgândirea în atmosfera din cuplu și alte relații importante. Știind acest lucru, te vei putea feri de consecințele neplăcute ale exagerărilor. 


Gemeni: Te consideri eliberat de unele griji, numai că nu este cea mai bună alegere să te culci pe o ureche, mai ales dacă nu te bazezi pe tine și pe resursele obținute prin eforturi proprii. 


Rac: Ar fi de dorit să nu îți fixezi prea multe obiective îndrăznețe, nu pentru că nu se pot împlini, ci pentru că fiecare dintre ele cere un consum de resurse suplimentar. 


Leu: Consideri că ai ajuns într-un punct în care nu te mai pot ajunge anumite probleme și poate că ai dreptate. Cu toate acestea, ar fi bine să nu exagerezi în vreun fel. 


Fecioară: Multe dintre intențiile și planurile tale vor trece printr-o perioadă destul de lungă, de câteva luni, de analiză și vor fi reformulate. 


Balanță: Ai parte de o inspirație cu totul aparte, dar aceasta nu îți va folosi la nimic, dacă nu vei ști să o asculți și să o urmezi. 


Scorpion: Vrei ca totul să fie ca la carte, să ordonezi lucrurile într-un anumit fel și așa să rămână, dar asta te-ar lipsi de elementul surpriză, care poate fi și pozitiv. 


Săgetător: Există riscul să te refugiezi în trecut, să cauți reproducerea unor evenimente și să și crezi, la un moment dat, că este posibil acest lucru. 


Capricorn: E nevoie de ceva mai multă bunăvoință și, așa cum ai avut ocazia să observi până acum, nu are rost să o aștepți de la ceilalți, pentru că nu vine. 


Vărsător: Te bucuri de concluziile frumoase la care ai ajuns în legătură cu progresul tău profesional și de perspectivele pe care le ai de acum înainte. 


Pești: Șansa pășește alături de cei care au intenții bune și ar fi bine să te întrebi, înainte de a face ceva esențial, ce intenții ai, ca să știi care sunt șansele tale de reușită.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 21 August 2019
Stire din Fun : Fotbalul american salvează vieți
Marţi, 20 August 2019
Stire din Fun : Preotul și bicicleta
Marţi, 20 August 2019
Stire din Fun : Chiar și inginerii ajung în iad
Marţi, 20 August 2019
Stire din Fun : Un tip la spovedanie
Luni, 19 August 2019
Stire din Fun : Totul e din partea casei
Luni, 19 August 2019
Stire din Fun : Noaptea târziu…
Pagina a fost generata in 0.7963 secunde