Horoscop

157

Articole recomandate

Berbec: Se conturează o soluție mult mai inteligentă decât ai gândit tu pentru o problemă legată de la serviciu sau una legată de starea ta de sănătate. 
Taur: Se petrec diverse lucruri dincolo de privirile tale, dar nu îți folosește la nimic să presupui prea multe, fiindcă ai putea greși. 


Gemeni: Partenerul de cuplu poate veni cu o idee excelentă, pe care o vei îmbrățișa fără rezerve, deși ești conștient că nu poate fi pusă în aplicare imediat. 


Rac: Ești preocupat de propria persoană și bine faci, așa vei reuși să îți recapeți echilibrul interior, condiție obligatorie pentru a-ți recăpăta starea de sănătate. 


Leu: Poți primi un bonus, dar ar fi bine să nu te aștepți ca acesta să devină un obicei sau să fie doar începutul unui lung șir de alte beneficii. Ia-l ca atare și nu-ți face iluzii. 


Fecioară: Începi să crezi că este posibil să rezolvi o problemă financiară sau una legată de un anumit tip de resurse, de care știi că vei avea nevoie pe viitor. 


Balanță: Ești dornic să faci lumea mai bună, dar trebuie să decizi care dintre lumi o poți schimba – lumea ta, cea mică, sau lumea cea mare? 


Scorpion: Primești o informație sau mai multe care te pot ajuta să speri din nou, în legătură cu o problemă importantă, pe care o credeai de nerezolvat.


Săgetător: Ai șansa de a străluci, într-un anumit context social sau profesional, dar numai dacă ai depus eforturi serioase în acest scop.


Capricorn: Se conturează o nouă posibilitate de evoluție a unei situații din familie, una la care nu te-ai gândit, dar pe care o poți accepta foarte ușor. 


Vărsător: Un prieten sau unul dintre protectorii tăi găsește puterea de a rosti cuvintele de încurajare de care aveai nevoie în acest moment al vieții tale. 


Pești: Pot să apară vești bune legate de cei dragi sau de una dintre pasiunile tale, care se poate transforma în ceva mai mult decât atât.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 20 August 2019
Stire din Fun : Preotul și bicicleta
Marţi, 20 August 2019
Stire din Fun : Chiar și inginerii ajung în iad
Marţi, 20 August 2019
Stire din Fun : Un tip la spovedanie
Luni, 19 August 2019
Stire din Fun : Totul e din partea casei
Luni, 19 August 2019
Stire din Fun : Noaptea târziu…
Joi, 15 August 2019
Stire din Fun : Totul e din partea casei
Joi, 15 August 2019
Stire din Fun : Noaptea târziu…
Pagina a fost generata in 1.0243 secunde