Horoscop

127

Articole recomandate

Berbec: Predispozițiile acestei zile nu pot fi ignorate, nu fără să existe un preț pe care nu îți dorești să îl plătești. Este necesar să te ocupi de cei dragi, cu căldură și bunăvoință.
Taur: Este o zi care îți aduce o dispoziție specială, dar și contextul necesar pentru a o valorifica – de exemplu, prin gesturi speciale față de prieteni sau față de partenerii de orice fel. 


Gemeni: Munca și starea de sănătate, care sunt într-o foarte strânsă legătură, vor deveni preocupări vitale, pe care nu le poți neglija fără să existe consecințe.


Rac: Ești invitat, în perioada următoare, să adopți un alt ritm de lucru, ca să-i permiți organismului tău să se refacă și să se pregătească pentru alte perioade de efort intens. 


Leu: Este important să te ocupi cu mare atenție de relațiile de parteneriat, în special de relația de cuplu, ca să previi, pe cât posibil, probleme viitoare. 


Fecioară: Astăzi debutează o perioadă de revigorare în toate domeniile vieții, iar asta va aduce și planuri noi. Oricum, aveai nevoie de un aer proaspăt în viața ta. 


Balanță: Ai șansa de a reveni la preocupări care să împlinească dorințe ale sufletului, legate de mistere care ți-au stârnit curiozitatea întotdeauna.


Scorpion: Devii mai atent la emoții, la sentimente și ai șansa de a le așeza la baza unor decizii mult mai bune decât cele pe care le-ai luat până acum. 


Săgetător: Există riscul să te cufunzi în trecut, să încerci recrearea unor evenimente, deși știi foarte bine că nu mai este posibil și că este doar o dorință de-a ta. 


Capricorn: Te atrage din nou ideea de a te apropia de cei din anturaj, pentru un schimb de idei care să fie de folos tuturor, nu doar ție. 


Vărsător: Este o zi care îți aduce o dispoziție specială, dar și contextul necesar pentru a o valorifica – de exemplu, prin gesturi speciale față de prieteni sau față de partenerii de orice fel. 


Pești: Începe să conteze mai mult calitatea relațiilor cu cei din familie. Atmosfera din mediul intim va fi puternic influențată de dispoziția ta generală. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 19 August 2019
Stire din Fun : Totul e din partea casei
Luni, 19 August 2019
Stire din Fun : Noaptea târziu…
Joi, 15 August 2019
Stire din Fun : Totul e din partea casei
Joi, 15 August 2019
Stire din Fun : Noaptea târziu…
Pagina a fost generata in 0.8557 secunde