HOROSCOP

140

Articole recomandate

Berbec: Poți pierde mult mai mult și mult mai multe decât crezi, dacă vei decide să treci peste voința celor dragi. Degeaba trăiești cu senzația că ai dreptate, dacă ei sunt de altă părere. 


Taur: Încerci să culegi informații de la prietenii pe care îi respecți în mod deosebit și să le aplici în propria viață, ca să te apropii de reușitele lor. 


Gemeni: Este foarte important să respecți limitele propriei competențe și să cedezi unele responsabilități, cele care te depășesc, colegilor care sunt pregătiți pentru asta. 


Rac: Deplasările pot deveni problematice, discuțiile obișnuite se îndreaptă într-un sens nedorit și tu te întrebi, revoltat, ce se petrece. Este suficient să fii înțelegător în orice situație. 


Leu: Este foarte posibil să ajungi la concluzii greșite în legătură cu o asociere sau un parteneriat - poate fi vorba de relația de cuplu sau de una profesională. 


Fecioară: Discuțiile cu cei din familie pot duce la și mai multe probleme decât ai în prezent, poate și pentru că nu discuți cu cine trebuie sau nimeni nu este atent, de fapt, la ce spune celălalt. 


Balanță: Găsești foarte greu canalul potrivit de comunicare cu prietenii sau cu protectorii tăi. Se pare că ai încălcat termenii unei înțelegeri și nu te mai bucuri de aceeași încredere ca în trecut. 


Scorpion: Este o zi a reacțiilor exagerate, mai ales față de cei dragi. Chiar dacă ești îndreptățit să îi refuzi când îți cer ceva, contează foarte mult cum o faci, tonul pe care îl folosești și vorbele alese. 


Săgetător: Îți pui întrebări grele, care pot influența multe dintre domeniile vieții tale de acum înainte. Răspunsurile vor fi și ele pe măsură, de aceea, nici nu e cazul să te grăbești. 


Capricorn: Pot să apară complicații greu de prevăzut la locul de muncă, fie pe fondul unor probleme de sănătate, fie pentru că te simți nedreptățit și, din acest motiv, nu mai ai chef de nimic. 


Vărsător: Comunicarea cu superiorii este precară și de aceea nici nu ar trebui să te implici prea mult în astfel de discuții, mai ales dacă nu ești sigur că te bucuri de întreaga lor atenție. 


Pești: Poate fi o zi în care să ai nevoie de mai multă răbdare, dar și să îți construiești o judecată corectă în orice situație, fără exagerări și fără interpretări personalizate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 24 Iulie 2019
Stire din Fun : Cea mai bună alegere
Miercuri, 24 Iulie 2019
Stire din Fun : Vreau la doamna profesoară!
Marţi, 23 Iulie 2019
Stire din Fun : Stând la coadă la frizer
Luni, 22 Iulie 2019
Stire din Fun : Aventuri în jungla veselă
Pagina a fost generata in 0.8472 secunde