Horoscop

de Cuget Liber Sâmbătă, 20 Iulie 2019 139
Berbec: Ai motive foarte serioase să îi protejezi pe cei dragi față de pornirile tale războinice. Știi deja ce efect au acestea asupra lor, așa că ar trebui să fie simplu să te abții.

Taur: Ar fi bine să-i protejezi pe cei dragi, mai ales față de pornirile tale războinice ori distructive. Poate că nu va fi ușor, dar mai încolo vei culege roadele acestor eforturi.

Gemeni: Sunt posibile complicații legate de locul de muncă sau de starea ta de sănătate, care este afectată de ceea ce faci la serviciu. E necesar să iei măsuri.

Rac: Se conturează unele probleme de sănătate, con-secințe directe ale eforturilor pe care le-ai depus la locul de muncă. Va trebui să iei măsuri urgente și serioase.

Leu: Se anunță o zi grea în cuplu și în relațiile de parteneriat. Ar fi bine să dai dovadă de bunăvoință față de cei apropiați și să ai mintea limpede în orice moment.

Fecioară: Este o zi dificilă, în special în relațiile de parteneriat. Poți descoperi că partenerii se opun unor inițiative de-ale tale, deși au spus altceva până acum.

Balanță: Se poate pune problema unor pierderi sau scăderea unor beneficii de pe urma muncii pe care o prestezi zi de zi. Relaxează-te și gândește-te la soluții viabile pentru aceste probleme.

Scorpion: Ai nevoie de resurse și nu sunt deloc puține, mai ales cele financiare, dar, dacă te grăbești să tragi concluzii pesimiste, nu vei reuși să faci rost de tot ce ai nevoie.

Săgetător: Poți primi lecții de viață deosebit de importante de la persoane din anturajul apropiat care nu țin cont de orgoliul tău și nu te menajează deloc.

Capricorn: Poți afla astăzi de ce există anumite limite, acceptate de cei mai mulți dintre noi, și ce stă la baza lor. Dorința ta de a trăi frumos nu poate fi o justificare pentru a încălca aceste limite.

Vărsător: Relația cu familia poate ajunge într-un adevărat blocaj din mai multe motive, dar în primul rând din cauza temerilor legate de evoluția ta profesională.

Pești: Trebuie să știi că este o zi specială, în care vei vedea efectele unor comportamente pe care la abordezi de obicei, fără să te intereseze ce provoci.

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Fun

azi, ora 15:05
azi, ora 15:05
Dar o fată nu aveți?
azi, ora 15:04

Ultima oră

Titlurile zilei