Horoscop

de Cuget Liber Joi, 18 Iulie 2019 136
Berbec: Te simți bine, dar asta nu garantează și că vei dori să fii bun cu ceilalți, așa cum ți se cere acum. Nu e obligatoriu, este adevărat, dar ar fi de dorit să construiești o astfel de abordare.

Taur: Ai impresia că ți se cere prea mult și că unii dintre apropiați au de la tine pretenții pe care nici ei nu le-ar putea onora. Poate că au motive să se poarte așa cu tine.

Gemeni: Munca te constru-iește, chiar dacă acumulezi impresii negative în timpul acestui proces. Ai putea face ca totul să fie mai simplu, dacă ai accepta acest adevăr.

Rac: Este important să dai dovadă de generozitate în orice situație, fără să îți fie teamă că îți vei epuiza resursele proprii în felul acesta. Orice efort pe care îl faci se va întoarce.

Leu: Degeaba încerci să îți susții gesturile categorice cu argumente dure, cei din jur văd dincolo de această perdea de fum și se vor comporta ca atare.

Fecioară: Este o zi frumoasă, pe care o vei petrece în armonie cu cei din jur. Nori negri se pot aduna în cuplu, din cauza unor probleme vechi, rămase nelămurite.

Balanță: Simți din nou pământul sub picioare, după o mulțime de turbulențe și îți promiți că nu vei mai exagera, ca să nu mai ajungi într-o situație instabilă.

Scorpion: S-ar putea să îți începi ziua într-o stare apăsătoare, din cauza problemelor acumulate, dar, dacă vei reuși să te distanțezi puțin de ele, vei vedea că există și soluții.

Săgetător: Îți construiești un nou fundament al vieții, cu răbdare și ținând cont de nevoile reale ale sufletului tău. Este un moment bun, iar dispoziția ta constructivă este molipsitoare.

Capricorn: Influențele sunt atât de complexe, încât vei avea senzația că nu știi ce să alegi din atâtea variante. Un reper bun ar fi să le aduci bucurie celor din familie.

Vărsător: Contează foarte mult să fii temperat în atitudine și să îți măsori vorbele. Există riscul să fii judecat cu asprimea de care numai tu ești în stare, de obicei.

Pești: Poate fi o zi deose-bită, pentru că simți o dorință sinceră de a ajunge la armonie, de a înăbuși acele impulsuri războinice care strică relațiile cu cei din jur.

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Fun

azi, ora 15:03
azi, ora 15:03

Ultima oră

Titlurile zilei