Horoscop

190

Articole recomandate

Berbec: Multe neclarități care îți umbresc relația cu cei dragi ar putea fi lămurite astăzi, dar trebuie să se ocupe cineva de asta, cu bunăvoință și generozitate.

Taur: Vrei să pui degetul pe rană și să recunoști ce te doare cu adevărat de nu te poți purta lejer cu cei dragi, dar ți-e frică de ce ai putea descoperi urmând acest fir.

Gemeni: Pot să iasă la lumină unele dintre problemele de sănătate pe care tot tu le-ai provocat, din neglijență sau prin alegeri nefericite, care ți-au schimbat stilul de viață.

Rac: Te apasă sarcinile de serviciu, poate și din cauza unor probleme de sănătate, proprii sau ale altcuiva care are legătură cu responsabilitățile tale. Regăsește-ți pacea interioară detașându-te de muncă și petrecând timp cu cei dragi.

Leu: Ai șansa de a vedea, la dimensiunile sale reale, stresul în care trăiești de ceva timp și ce uzură generează acest mod de viață. Ai nevoie de o schimbare care poate apărea dacă ești mai deschis la noi aventuri și proiecte.

Fecioară: Pot ieși la lumină probleme dureroase, care au mai umbrit și altădată cerul relației de cuplu. Este indicat să le privești în față și să cauți soluții, nu vinovați. Cooperează și găsește puteri interne de a rezolva conflictele.

Balanță: Se poate pune problema unei modificări la plata unor drepturi, dar nu vei avea beneficii reale de pe urma acestei schimbări. Lasă treburile de serviciu la serviciu și relaxează-te deplin spre seară.

Scorpion: Poate fi o zi cu trăiri intense, iar unele dintre ele vor reuși să umbrească intențiile tale bune și să producă rezultate care te vor nemulțumi. Privește obstacolele obiectiv și nu te grăbi să rezolvi totul deodată.

Săgetător: Poți primi replici acide de la cei din anturajul apropiat, care nu sunt deloc mulțumiți de abordările tale, mai ales atunci când îți dorești ceva cu tot dinadinsul.

Capricorn: Temerile pot pune stăpânire pe planurile tale de viitor și le vor transforma în altceva decât ai gândit și ai dorit tu. Ar fi bine să-ți păstrezi încrederea în propria judecată.

Vărsător: Sunt multe subiecte delicate pe care nu le poți aborda oricum în discuțiile cu cei din familie, dar nici să le ocolești nu e o soluție. Fii direct și empatic, nu lăsa frica să domine și vei reuși să aduci adevărul la iveală.

Pești: Ai putea depăși unele obstacole astăzi, cele pe care tot tu le-ai așezat în drumul tău. Însă dorința nu este suficientă ca să aducă împlinirile pe care le dorești, mai trebuie să și faci ceva în acest sens.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 27 Mai 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.5935 secunde