HOROSCOP

261

Articole recomandate

Berbec: Treceți prin momente grele din cauza stresului acumulat în ultimul timp, dar veți trece cu bine și peste acest impas. Ar fi indicat să vă luați o vacanță.


Taur: Creativitatea de care dați dovadă astăzi vă ajută nespus de mult în relația cu șeful. Dacă vă relaxați mai mult veți toate șansele să deveniți la fel de energic ca înainte.


Gemeni: Buna dispoziție este sentimentul cu care vă treziți astăzi. Parcă totul în jur s-a rezolvat și nimic nu vă poate înlătura optimismul. Deci va fi o zi perfectă.


Rac: Vă axați foarte mult pe afaceri și tindeți să răciți relația cu persoana iubită. Încercați să găsiți echilibrul necesar pentru ca totul să meargă ca pe roate.


Leu. Stresul și-a pus amprenta asupra activităților cotidiene și nu mai reușiți să vă concentrați cum ar trebui. O vacanță sau o pauză v-ar ajuta să vă reveniți.


Fecioară: Norocul vă surâde, dar pentru acest lucru trebuie să ieșiți mai mult din casă. O persoană importanță vă face o vizită. Evitați situațiile conflictuale.


Balanță: Plecați într-o călătorie de afaceri și totul o să vi se pară mai simplu și mai frumos. O persoană mai în vârstă vă dă câteva sfaturi și ar fi foarte bine să țineți cont de ele.


Scorpion: Cunoașteți pe cineva care o să vă ajute să vă lărgiți orizonturile. Ar fi bine să profitați de fiecare dialog purtat pentru a învăța cât mai multe lucruri.


Săgetător: Sunteți într-o continuă mișcare și acest lucru vă ține în formă. Nu ezitați să faceți mai mult sport, v-ar ajuta să scăpați de tensiunile acumulate de-a lungul săptămânii.


Capricorn: Primiți o sumă de bani, dar nu va fi de ajuns pentru ca un vis mai vechi să devină realitate. Nu vă pierdeți speranța pentru că în viitorul apropiat totul se va rezolva.


Vărsător. Chiar dacă treceți printr-o perioadă mai grea nu vă pierdeți curajul de a fi cum vreți să fiți. Tocmai acest aspect vă face important în fața celor din jur.


Pești: Ascultați muzică, citiți o carte, faceți sport, dar nu vă certați cu nimeni din familie, pentru că riscați să vă faceți mai mult rău. Ziua de azi este dedicată activităților intelectuale.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 08 Iunie 2019
Stire din Fun : Cenușăreasa, varianta 2019
Sâmbătă, 08 Iunie 2019
Stire din Fun : Rugăciune înainte de culcare
Sâmbătă, 08 Iunie 2019
Stire din Fun : Căsătorie după prima tinerețe
Sâmbătă, 08 Iunie 2019
Stire din Fun : Câte ore are o zi?
Sâmbătă, 08 Iunie 2019
Stire din Fun : De ce mi-am concediat secretara
Pagina a fost generata in 0.7664 secunde