HOROSCOP

de Cuget Liber Joi, 16 Mai 2019 241
Berbec: Te-ai tot gândit și ai ajuns la concluzia că nimic din ce ți-ai propus nu a mers ca pe roate. Nu trebuie să fii supărat, în viață mai și pierzi. Dar se anunță un câștig imens, care te va bucura nespus. 


Taur: Ai probleme multe și greu de rezolvat, dar totul este numai și numai din vina ta. Ai lăsat totul pe ultimul moment și ai amânat la nesfârșit sarcinile pe care trebuia să le fi îndeplinit demult. Ești depășit de situație, așa că ai nevoie de multă organizare. 


Gemeni: Te crezi superior unor oameni care nu au avut norocul să se descurce la fel de bine ca tine într-o afacere. Nu este o atitudine bună, căci poți fi și tu la fel ca ei într-un anumit mod. 


Rac: Astăzi nu ești un om de bază, pentru că mai mult îi încurci pe cei din jur. Nu respecți promisiunile făcute și nici nu îți dai interesul pentru a face o treabă de calitate. Vei fi sancționat în curând. 


Leu: Până acum, familia a fost pe primul loc pentru tine, dar iată că, de la un timp, acest lucru nu se mai respectă. Atenție! Cei mici vor sesiza îndepărtarea ta și nu va fi bine deloc. Rezolvă situația! 


Fecioară: Primești foarte multe întrebări din partea celor care vor să îți urmeze exemplul, dar ești în dubii dacă să dezvălui secretele succesului tău sau să le păstrezi pentru tine. Decizia ta are o mare influență, așa că grijă mare! 


Balanță: Ai de ales între două proiecte în care să te implici, dar nu știi dacă vei face alegerea cea mai bună, care să îți aducă satisfacții pe termen lung. Este o perioadă bună din punct de vedere financiar. 


Scorpion: Banii nu sunt o problemă în cazul tău, dar timpul liber da. Tocmai din acest motiv, te gândești serios să iei niște decizii în favoarea ta. Simți că trece timpul fără rost și nu reușești să ai mai multă grijă de tine și familia ta. Atenție la oboseala acumulată! 


Săgetător: Cu sănătatea nu stai deloc bine, fapt pentru care decizi să iei câteva decizii care să te ajute să fii mai organizat și să te odihnești mai mult. Tu ești singurul vinovat pentru starea negativă care te-a cuprins. 


Capricorn: Ești pe punctul de a arunca cu vorbe goale și fără sens într-un om pe care l-ai susținut mult timp și care te-a dezamăgit. Nu este cazul să fii chiar atât de critic, nici tu nu ești un om perfect! 


Vărsător: Nu ai idee ce să faci în viitorul apropiat, dar dorești cu toată ardoarea să dai un sens vieții tale. Nu este cazul să devii sceptic, pentru că te vei descurca la perfecție. Atenție la suprasolicitare! 


Pești: Este ocazia perfectă să inviți la tine acasă prietenii care te-au ajutat în ultima perioadă. Le vei putea mulțumi cum se cuvine pentru gestul lor. Ai mare grijă să ajuți și tu la rândul tău.


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Fun

azi, ora 13:49

Ultima oră

Titlurile zilei