Horoscop

347

Articole recomandate

Berbec: Norocul îți surâde din punct de vedere financiar. Pe parcursul zilei de astăzi este posibil să primești răspuns la o chestiune care te preocupă de ceva vreme.

Taur: Te simți optimist și consideri că toate problemele conjugale vor trece de la sine. Prin urmare, te concentrezi îndeosebi pe partea profesională a vieții, unde simți că vei avea rezultate favorabile.

Gemeni: Veștile bune de la locul de muncă se pare că în această zi vor întârzia să apară, ele vizează un proiect, o activitate începută în ultima perioadă. Pe partea profesională există șanse mici de a găsi un nou loc de muncă.

Rac: Îți va fi destul de greu să renunți la posesivitate, gelozie. Aceste stări vor pune stăpânire pe tine în această zi. Iubirea se va manifesta mult mai brutal și se pot lua decizii de a părăsi domiciliul actual.

Leu: Proiectele nefinalizate acum vor reuși să fie valorificate. Dacă ai încercat să vinzi ceva în ultima perioadă, acum vei avea norocul să scoți o sumă frumușică, colaborările cu exteriorul sunt și ele avantajate.

Fecioară: Încearcă să vezi dincolo de aparențe, un instinct devine de nestăpânit, tentația de a concretiza un flirt din ultima perioadă este mare, dar dacă se va afla, va izbucni un conflict în sânul familiei.

Balanță: Cineva din familie cu experiență pe plan profesional te va ghida astăzi pe drumul potrivit pentru a avea succes. Doar încăpățânarea și orgoliul te pot împiedica să-ți atingi scopurile. Pe seară este posibil să primești o vizită.

Scorpion: Dacă îți cauți un loc de muncă, se pare că acum poate să apară o propunere. Pe seară, fii atent la tot ceea ce vei declara în cercul apropiat de prieteni, pentru că declarațiile se pot întoarce împotriva ta.

Săgetător: Se pare că vei simți dorința de face o ieșire departe de casă. Acest demers va fi extrem de benefic pentru a-ți face ordine în gânduri. Se întrevăd șanse mari de a întâlni persoane noi, care te vor ajuta să-ți lărgești orizontul cunoașterii.

Capricorn: Dacă nu vei concepe o strategie nouă pe plan financiar, lucrurile pot să degenereze în perioada următoare, reușind într-un final, să-ți afecteze chiar și starea de sănătate. Astrele te vor ajuta să te eliberezi de modele vechi de comportament inconștient.

Vărsător: Segmentul financiar posibil să-ți aducă mulțumire, deoarece vei intra în posesia unei sume de bani, însă nu este exclus ca aceasta să se ducă repede pe datorii. De aceea problemele de sănătate nu vor suporta să fie amânate.

Pești: Astrele te ajută să-ți afirmi talentele ascunse, să-ți exprimi ideile. Să nu te mire faptul că vei găsi soluțiile potrivite la problemele care te frământă de ceva vreme, deoarece intuiția este la cote maxime.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Aprilie 2019
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 04 Aprilie 2019
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 15 Martie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 13 Martie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 06 Martie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 04 Martie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.6256 secunde