HOROSCOP

264
HOROSCOP - hor-1555270243.jpg

Articole recomandate

Berbec: În prima parte a zilei, puteți avea realizări importante la locul de muncă și în afaceri. De asemenea, sunt favorizate întâlnirile cu prietenii. Ideal ar fi să vă organizați timpul în așa fel încât să acordați mai multă atenție și partenerului de viață. 


Taur: Se întrevede o zi agitată în afaceri, cu numeroase probleme de rezolvat. Hotărârea și perseverența vă ajută să realizați tot ce v-ați propus. Seara, faceți planuri pentru o nouă călătorie de plăcere. 


Gemeni: Este un moment favorabil pentru a începe o activitate nouă și pentru a vă asuma responsabilități. Cu toate acestea, nu neglijați sfaturile venite din partea unor persoane din familie mai în vârstă. 


Rac: S-ar putea să trebuiască să faceți o călătorie în interes de serviciu. E posibil ca modificarea de program să vă indispună, dar vă sfătuim să nu lăsați frustrările să vă afecteze relațiile cu persoanele dragi. 


Leu: Ar fi recomandat să evitați speculațiile financiare, fiindcă vă lipsește inspirația. Dacă aveți probleme de rezolvat la locul de muncă, acum ar fi indicat să faceți pasul. 


Fecioară: Sunteți într-o formă intelectuală foarte bună și aveți șanse să duceți la capăt orice activitate pe care o inițiați. Roadele muncii dumneavoastră vor putea fi culese în curând. 


Balanță: Dați dovadă de mai mult mult tact în relațiile cu familia și prietenii. Nu încercați să vă impuneți ideile cu forța. Fiți mai receptiv și mai răbdător. 


Scorpion: Apar noutăți la orizont! Poate vă caută cineva care e interesat de calitățile voastre profesionale și vrea să faceți afaceri împreună, că aveți multe de spus în zona asta. 


Săgetător: E rost de bani! Vă reușesc demersurile de tip financiar, primiți cel mai bun sfat referitor la un credit bancar și o să vă puteți lua casă, mașină, să vă permiteți o vacanță minunată. 


Capricorn: Se poate să vă invite cineva la o plimbare la malul mării sau pe cărări de munte, în week-end, și să fie pe sufletul vostru. Vă asociați cu niște oameni care vor pune umărul serios la treabă, o să dați randament bun și o să câștigați bani frumoși. 


Vărsător: Ați putea obține o aprobare și să mergeți mai departe cu achiziționarea unei locuințe, cu construcția sau cu reparația casei. Promite să fie mai bine în relația sentimentală și o să atingeți un alt nivel de comunicare, relația o să decurgă armonios. 


Pești: Fiți mai precaut și nu gândiți cu voce tare. Dați dovadă de diplomație și nu lăsați lumea să vă judece sau să vă interpreteze greșit principiile. La locul de muncă, s-ar putea să vă bucurați de aprecieri din partea superiorilor.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 15 Aprilie 2019
Stire din Fun : Planuri cu stewardesa în avion
Luni, 15 Aprilie 2019
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 13 Aprilie 2019
Stire din Fun : Cu "hihihi" și "hahaha" nu se trece clasa
Sâmbătă, 13 Aprilie 2019
Stire din Fun : "La o bere cu ginerică"
Sâmbătă, 13 Aprilie 2019
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.8913 secunde