Horoscop

282

Articole recomandate

Berbec: Este posibil să aveți dificultăți de concentrare, care vă reduc randamentul la locul de muncă. Cu toate acestea, aveți posibilitatea să contribuiți la dezamorsarea unei situații conflictuale între colegi sau parteneri.

Taur: Începeți ziua plin de energie și entuziasm și vă simțiți în stare să începeți un nou proiect ambițios. S-ar putea să revină în actualitate o problemă căreia nu i-ați acordat atenția cuvenită cu câteva zile în urmă.

Gemeni: Nu este momentul să vă asumați rolul de mediator într-un conflict. S-ar putea să greșiți și riscați chiar să amplificați starea de tensiune. Acordați mai multă atenție problemelor cu care se confruntă partenerul de viață.

Rac: Ar fi bine să nu vă asumați noi responsabilități în plan profesional. S-ar putea să nu dispuneți de suficientă energie și este de preferat să finalizați activitățile deja începute.

Leu: Este posibil să survină diferite evenimente neprevăzute, care vă obligă să vă schimbați programul. Să nu vă faceți un plan strict pentru azi. În cursul dimineții s-ar putea să fiți nevoit să plecați într-o scurtă călătorie.

Fecioară: Prezentările și negocierile vor decurge nesperat de bine. Șarmul tău personal este la cote maxime, iar pregătirea ta profesională nu are cusur. Însă nu uita să te îngrijești și de fericirea partenerului de viață.

Balanță: Te poți bucura de o zi excelentă, ți se oferă noi perspective, iar dacă ești la începutul unei relații acum poți să iei decizia de a te muta împreună cu partenerul iubit.

Scorpion: S-ar putea ca ziua să înceapă furtunos pentru tine, pot să apară cheltuieli neprevăzute, ceea ce poate să implice o modificare a agendei de azi, însă ai vitalitatea necesară pentru a te adapta din mers.

Săgetător: Nu este o zi bună pentru a lua decizii importante ce vizează sfera financiară. Simțul practic nu este la cote maxime, iar nerăbdarea de a termina ceva ce ai început de ceva vreme te poate costa timp și bani.

Capricorn: Șansele de reușită pe plan financiar, profesional sunt destul de mari, ai putea să îți asumi riscul de a începe ceva pe cont propriu. În schimb, sentimental nu este exclus să te confrunți cu situații noi, atipice, ți se va pune răbdarea la încercare.

Vărsător: Nu îți place să ți se spună ce să faci, vrei ca cei din jur să țină cont de sfaturile tale, dar, fără să-ți dai seama, ai o atitudine ostilă și nimeni nu te va băga în seamă.

Pești: Nu te grăbi să pleci de acasă pe seară, există posibilitatea să interpretezi unele gesturi ale partenerului iubit nu tocmai așa cum erau ele menite să fie transmise.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 15 Martie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 13 Martie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 06 Martie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 04 Martie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 01 Martie 2019
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 26 Februarie 2019
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 22 Februarie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 13 Februarie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 1.1077 secunde