HOROSCOP

de Cuget Liber Vineri, 29 Martie 2019 177
Berbec: O problemă de sănătate se poate rezolva și o să aveți un tonus bun, să puteți face treaba, să rezolvați toate problemele care-așteaptă demult soluționare. Vești destul de amestecate, vă treziți și cu bani, și cu o confirmare c-aveți de făcut plăți.

Taur: Poate aranjați ceva pentru copii, o plecare în excursie, sau vă duceți cu toată familia fie la rude, fie la un hotel, de Paște. E cineva care încearcă să revină în viața voastră.

Gemeni: Cu rudele apropiate poate puneți la cale un eveniment festiv. Se pare c-aveți de parafat niște acte, o fi și vreun examen de susținut, vreun test de verificare și o să reactualizați acte și legitimații.

Rac: Închideți un conflict de interese, poate se pronunță o sentință judecătorească în favoarea voastră. Acele lucruri pe care vi le doriți de multă vreme încheiate se pot rezolva rând pe rând și să treceți la pasul următor.

Leu: Sănătatea are niște minusuri și e bine să interveniți cu un tratament vindecător. Poate-o să scoateți banii de la rezerve să achitați un sejur de sărbători într-o stațiune turistică sau poate plecați din țară.

Fecioară: Sunt multe provocări în plan amoros, fie din partea persoanei iubite, fie din partea copiilor. Cei dragi vor să se bucure mai mult de prezența și eforturile tale, însă tu ești retras și cufundat în gândurile tale.

Balanță: Se pare că vă aflați într-o schimbare de imagine și o să vă luați alte haine, o să vă duceți la tuns, coafat, dați un refresh total. Noutăți, cadouri, vești, bani, o revedere care să v-aducă un plus de bună dispoziție și să fie un crescendo pe mai multe planuri.

Scorpion: Nu este exclus să vă enervați din cauza diverselor dificultăți cu care vă confruntați. Dacă nu vă păstrați calmul, riscați să tensionați relațiile cu colegii și cu partenerul de viață.

Săgetător: S-ar putea să faceți o greșeală la locul de muncă și să fiți nevoit să stați peste program ca să o îndreptați. Este indicat să nu luați decizii în grabă și să nu vă ambiționați să faceți totul de unul singur.

Capricorn: S-ar putea să fiți nevoit să cheltuiți o sumă importantă pentru a repara un obiect casnic de care nu vă puteți lipsi. După-amiază, este posibil să vă schimbați programul în ultimul moment pentru a vă ocupa de problemele partenerului de viață.

Vărsător: Este posibil să plecați într-o călătorie în interes profesional, în care să obțineți satisfacții deosebite. Vă recomandăm să fiți foarte atent la acte și bagaje, fiindcă există riscul să pierdeți ceva important.

Pești: Dimineață, s-ar putea să fiți ușor confuz, iar la locul de muncă aveți tendința să vă mișcați mai încet. Evitați discuțiile în contradictoriu cu șefii și colegii și să vă străduiți să recuperați întârzierile. După-amiază, aveți șanse să vă recăpătați buna dispoziție.

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Fun

azi, ora 15:03
azi, ora 15:03

Ultima oră

Titlurile zilei