HOROSCOP

243
HOROSCOP - hor-1552863528.jpg

Articole recomandate

Berbec: Începi săptămâna vesel și cu dorință de aventură. Relația cu persoana iubită îți poate aduce neplăceri, așa că fii atent la aceasta. Pe de altă parte, în funcție de caz, copiii intră în sfera ta de interes. 


Taur: Te poți ocupa cu succes de activitățile gospodărești. Dialogurile cu membrii familiei sunt la ordinea zilei, însă notele discordante pot fi frecvente. Este nevoie de îmbunătățirea condițiilor din spațiul locativ sau de achiziționarea unei locuințe noi. 


Gemeni: Prima zi a săptămânii îți aduce drumuri scurte. S-ar putea să fii nevoit să pleci la o rudă sau un prieten apropiat ce are nevoie de ajutorul tău. Fii deschis la noutăți, deoarece răsturnările de situație îți pot strica buna dispoziție. 


Rac: O zi bună de a te ocupa de cheltuielile cotidiene. Cu toate că vrei mai mult decât îți permite bugetul, astrele îți transmit că au grijă să-ți ofere doar ce ai nevoie. Ar fi indicat să faci un bilanț al veniturilor din munca pe care o desfășori. 


Leu: Debordezi de energie și reușești să-i molipsești și pe cei din jur cu cheful tău de viață. Alcătuiește-ți un plan de activități pentru întreaga săptămână. Bine ar fi să incluzi în preocupările tale și anumite cursuri de dezvoltare personală. 


Fecioară: Chiar dacă este începutul săptămânii, nu prea ești într-o stare bună de a te afirma în lume. Ocupă-te de activități ușoare și vorbește cât mai puțin. Problemele de sănătate îți pot crea neplăceri. 


Balanță: Interesantă zi la capitolul prieteni. Aceștia roiesc în jurul tău, oferindu-ți idei, sfaturi sau informații diverse. Sunt destul de multe persoane false în jurul tău. Se recomandă să discerni cu prudență ce ți se spune. 


Scorpion: Începutul săptămânii îți aduce în atenție relația cu șefii. S-ar putea să fii convocat la o discuție importantă în legătură cu felul în care îți îndeplinești sarcinile de serviciu. 


Săgetător: Călătoriile în străinătate sau studiile pe termen lung sunt subiectele principale de astăzi. Există varianta să-ți programezi o călătorie în afara granițelor țării sau să fii nevoit să pleci departe. 


Capricorn: Banii și bunurile provenite de la alții te preocupă întreaga zi. În prima parte a zilei, verifică situația datoriilor, taxelor și a relațiilor cu instituțiile financiare. Dacă ești implicat în colaborări, s-ar putea să primești ceva bani în urma muncii depuse în acest sens. 


Vărsător: Parteneriatele și relațiile ce derivă de aici îți aduc elemente noi. În urma discuțiilor cu partenerii, ai putea fi tentat să rupi unele relații. Indicat ar fi să asculți ce au de zis ceilalți și să lași deciziile importante pentru o altă perioadă mai bună. 


Pești: Treburile de la locul de muncă îți deschid săptămâna. Ai mult de lucru, relațiile colegiale sunt precare, astfel că trebuie să te bazezi doar pe tine însuți. Pe de altă parte, problemele de sănătate mai vechi pot ieși la iveală.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 18 Martie 2019
Stire din Fun : Filmul prost este de vină
Luni, 18 Martie 2019
Stire din Fun : La examen, ca-ntre popi!
Luni, 18 Martie 2019
Stire din Fun : BANCURI
Sâmbătă, 16 Martie 2019
Stire din Fun : Tortuleț cu morcovi
Sâmbătă, 16 Martie 2019
Stire din Fun : Degeaba cunoști multe limbi străine
Sâmbătă, 16 Martie 2019
Stire din Fun : Ceva mai rapid ca orice bolid
Sâmbătă, 16 Martie 2019
Stire din Fun : "Lasă-mă să merg pe jos"
Pagina a fost generata in 0.9004 secunde