HOROSCOP

de Cuget Liber Miercuri, 13 Martie 2019 215
Berbec: Ai putea face unele mici schimbări prin casă, ceea ce îți va îmbunătăți starea de spirit. Interesul tău pentru chestiunile financiare va fi peste nivelul obișnuit în această perioadă. Atenție însă la cheltuielile peste limita admisă.


Taur: Colaborările ți-ar putea aduce unele satisfacții în plan material. Călătoriile te vor avantaja, indiferent că este vorba de afaceri sau de divertisment. În această perioadă ești cam impulsiv, motiv pentru care ar fi cazul să te cam temperezi. 


Gemeni: Este posibil să ai ocazia să obții un câștig bănesc dintr-o activitate la care nu sperai. Sentimentele tale vor fi mai profunde și, dacă vei reuși să-ți stăpânești dorința de a domina, vei avea ocazia să-ți consolidezi și relația de dragoste. 


Rac: Încercările de a-ți impune punctele de vedere nu vor face decât să tensioneze relația ta de dragoste. Cel mai bine ar fi să lași lucrurile să evolueze de la sine. Încearcă să renunți la orgoliu.


Leu: Te vei implica într-o activitate nouă care te va obliga la un efort susținut. Din fericire, starea fizică îți permite să-ți pui ideile în practică. Vei primi propuneri de colaborare deosebit de interesante. 


Fecioară: Tot ceea ce ține de călătorii te favorizează din toate punctele de vedere. În cazul în care dorești să pleci într-o călătorie în străinătate, ai toate șansele să primești aprobările necesare. Nu prea ai timp, însă te vei descurca.


Balanță: Nevoia de dialog va fi accentuată în această perioadă, așa că ai putea discuta cu partenerul de suflet pe marginea proiectelor de viitor. Fii alături de ființa iubită, căci este posibil să se confrunte cu o problemă de sănătate. 


Scorpion: Reușești să faci o impresie bună oriunde te vei duce. Cineva din anturajul tău apropiat ar putea da semne că te simpatizează. Nu spune că nu îți place ideea. 


Săgetător: Starea generală va fi nemaipomenită și ar fi bine să nu te implici în activități care să te suprasolicite. Lasă lucrurile așa cum sunt ele. Vei avea nevoie de un program mai lejer, de activități relaxante. 


Capricorn: Entuziasmul afectiv este la limita superioară, așa că petrecerea timpului liber în compania partenerului de suflet va fi o plăcere. Din păcate, programul tău pentru timpul liber nu va fi cel pe care ți-l dorești. 


Vărsător: Situația financiară te cam nemulțumește, dar nu este cazul să ai o discuție pe această temă. Chestiunile se vor rezolva într-un viitor nu foarte îndepărtat, așa că nu are rost să te complici. 


Pești: Relația cu cei din familie va fi cam tensionată și ar fi de dorit să nu dai curs pornirilor impulsive. Relația cu prietenii evoluează excelent, aceștia fiind de partea ta în tot ce faci.


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Fun

azi, ora 14:58
azi, ora 14:57

Ultima oră

Titlurile zilei