HOROSCOP

183
HOROSCOP - hor-1550768392.jpg

Articole recomandate

Berbec: Începi ziua prin schimbări ce privesc modul de a interacționa cu cei din jur, însă nu vei atrage atenția, ci doar reacții negative. În ceea ce privește locul de muncă, vei găsi subiecte de a intra în discuțiile colegilor, iar munca în echipă va fi mai plăcută.

Taur: Pornești spre serviciu cu mult mai mult optimism decât de obicei, însă traficul îți poate pune bețe în roate. Este posibil să fii sancționat de către superiori tocmai din această cauză.

Gemeni: Un schimb de replici destul de dure cu partenerul de viață te determină să îți schimbi planurile. Deși apele s-au calmat, preferi în cea mai mare parte a timpului să fii singur, să îți faci ordine în gânduri.

Rac: Te simți util când poți da o mână de ajutor celor din jur și nu vei ezita să fii activ în activitățile familiei. În prima parte a zilei, vei avea parte de o mică surpriză din partea unui personaj la care nici nu te aștepți.

Leu: Ceea ce îți dorești este ca rezultatele muncii tale să fie mai vizibile pentru cei din jur și ca acestea să apară mult mai repede, căci răbdarea nu este punctul tău forte.

Fecioară: Schimbări profesionale la orizont! Dacă, în prima parte a zilei, vei căuta să fii de ajutor membrilor familiei, spre seară, te vei relaxa cu o cină în oraș, alături de partenerul de viață.

Balanță: Nu vă feriți să cereți o părere unui apropiat într-o problemă, orice sfat e binevenit. Dacă până acum ați pus pe primul loc veniturile, astăzi vă veți axa mai mult pe starea de sănătate.

Scorpion: Pentru mâna de ajutor oferită, un apropiat vă va recompensa cu un mic cadou, poate cu o sumă de bani. Veți profita de reduceri pentru a vă reînnoi garderoba sau a cumpăra mici lucruri pentru casă.

Săgetător: Este un bun moment să vă folosiți imaginația pentru a dezvolta idei noi. Încercați să includeți în ele și prietenii sau familia. Activitățile cu aceștia vă vor apropia mai tare, iar dumneavoastră vă veți simți înviorat și mai aventuros.

Capricorn: Graba strică treaba, iar în primele ore ale zilei vei încerca să soluționezi propria greșeală, nu te feri să o recunoști. Nu vei da greș în ceea ce privește noua investiție, astfel că vei avea nevoie de un împrumut bancar.

Vărsător: Este o zi remarcabilă din punct de vedere social. Unele cunoștințe mai vechi își aduc aminte cu drag de voi și vor încerca să restabilească ceea ce s-a deteriorat pe parcursul timpului.

Pești: Intuiești că ceva nu este la locul său, iar în prima parte a zilei, va fi mai atent ca niciodată. Este posibil să vă reîntoarceți la o veche relație, fiind imposibil să uitați trecutul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Februarie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 05 Februarie 2019
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 02 Februarie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 15 Ianuarie 2019
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 14 Ianuarie 2019
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 10 Ianuarie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 09 Ianuarie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Duminică, 06 Ianuarie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Duminică, 06 Ianuarie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 22 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.3328 secunde