HOROSCOP

179
HOROSCOP - hor-1550529861.jpg

Articole recomandate

Berbec: În prima parte a zilei, vei fi implicat într-o discuție a membrilor familiei referitoare la planul pentru această săptămână. Nu doar că va putea fi de ajutor colegilor, dar va încerca să restabilească o veche relație de prietenie.


Taur: Sursa gândurilor pozitive și a veseliei continue poate fi datorată unei bune înțelegeri cu partenerul de viață. În a doua parte a zilei, o întâlnire cu un apropiat îi va schimba planul nativului.
 
Gemeni: Este bine să fii mai atent la ceea ce te sfătuiesc cei din jur, dar să nu te lași influențat de aceștia. Deși te adaptezi ușor unor situații sau unui colectiv, în interior ai, de fapt, o oarecare teamă.
 
Rac: Neînțelegerile se pare că se țin departe, dar nativul Rac va căuta nod în papură ori de câte ori este prea multă liniște. În ciuda unor întâmplări neașteptate, nu se lasă doborât și încearcă să lupte contra morilor de vânt.


Leu: Astăzi vei anula unele activități în favoarea timpului petrecut alături de un membru al familiei care îl va și recompensa pentru mâna de ajutor. 
 
Fecioară: Un sentiment de nostalgie este implantat în sufletul său însă cu ajutorul partenerului de viață va trece cu brio peste acest impediment. Spre finalul zilei se află în centrul atenției datorită unei idei salvatoare.
 
Balanță: În prima parte a zilei, un apel telefonic va capta o parte din timpul său însă va reuși să fie eficient în activitățile sale. În a doua parte a zilei va acorda câteva sfaturi unui apropiat într-o problemă personală. 
 
Scorpion:  Dacă în primele ore ale zilei veți da importanță treburilor gospodărești, spre seară vă relaxați alături de câțiva invitați la o cafea. Deși sunteți sceptici în ceea ce privește o nouă ofertă de muncă, este posibil să dați lovitura.
 
Săgetător: În ciuda stării de sănătate nu prea favorabile, nativul își sacrifică o parte din timp astăzi pentru a petrece câteva momente alături de un membru al familiei. Spre seară, un apropiat îi aduce vești.
 
Capricorn:  Spre seară, o sumă de bani îi va fi restituită nativului, chiar dacă își pierduse speranța în această privință. Un membru al familiei va iniția o discuție în ceea ce privește o achiziție fie a unei mașini, fie a unei case,
 
Vărsător: În prima parte a zilei, reușește printr-o colaborare să fie în centrul atenției superiorilor; este posibil să fie rost de bani. Datorită pasiunilor sale, nativul poate lega prietenii noi; mai ales în cazul celor singuri astăzi este o zi specială.
   
Pești: Simțul umorului este utilizat uneori de către nativ în unele situații neplăcute însă cei din jur s-au obișnuit cu al său comportament imatur, Astăzi este rost de bani, fie că primește o primă, fie că a reușit prin diverse activități să aibă un venit în plus.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 18 Februarie 2019
Stire din Fun : Un nebun pragmatic
Luni, 18 Februarie 2019
Stire din Fun : "De ce atâta grabă ?"
Luni, 18 Februarie 2019
Stire din Fun : BANCURI
Luni, 18 Februarie 2019
Stire din Fun : Să fie cu noroc !
Luni, 18 Februarie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 18 Februarie 2019
Stire din Fun : BANCURI
Sâmbătă, 16 Februarie 2019
Stire din Fun : O mamă mândră de fiul său
Sâmbătă, 16 Februarie 2019
Stire din Fun : Cum să scapi de soacră
Pagina a fost generata in 0.847 secunde