HOROSCOP

225
HOROSCOP - hor-1550187477.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ești genul de om care crede doar atunci când vede, iar azi vei primi atât de multe semnale clare ce îți alungă orice urmă de nesiguranță încât ar fi culmea să le pui și pe ele la îndoială. Fii atent la tot ce mișcă în jurul tău.

Taur: Profită de fiecare invitație care ți se face azi și de fiecare cuvânt bun îndreptat spre tine, pentru că toate conțin energia pozitivă ce îți va face ziua mai fericită. Chiar simți lumina caldă a iubirii care te învăluie în compania unei persoane dragi.

Gemeni: Apeși pe butonul de pauză și te bucuri din plin de lucrurile simple și ușoare pe care viața ți le oferă. Bine faci, e o decizie înțeleaptă de a te detașa de miezul agitației de zi cu zi.

Rac: Muncești mult, dar fără prea multă tragere de inimă, de parcă ai fi chiar tu nesigur pe rezultatele spre care te îndrepți. Poate nu ai o motivație clară să te împingă de la spate, ci faci totul ca pe o povară.

Leu: Ești obosit și această stare de epuizare fizică reduce sensibil randamentul la orice activitate. Să nu te mire că apar critici, că ți se reproșează o oarecare indiferență, dar nimeni nu vede cât de stresat ești.

Fecioară: Relația cu șefii se desfășoară pe teren minat și încerci să te porți cu mănuși, ca nu cumva să declanșezi vreo furtună. Dai numai peste oameni cu capsa pusă care ori te cearta, ori îți strică toate planurile.

Balanță: Știi să scoți bani și din piatră seacă, încât i-ai putea uimi pe toți cum, dintr-o situație financiară nu tocmai fericită, ai ajuns dintr-o dată la prosperitate. E talentul tău de afacerist la mijloc.

Scorpion: Nu te aștepta ca toată lumea să fie de acord cu modul în care judeci unele situații, mai ales dacă au mai multe direcții de interpretare. Tu ai o anumită viziune asupra evenimentelor, dar cei din jur au mari îndoieli.

Săgetător: Cele mai aprinse discuții vor avea loc în familie, pentru că părinții au mereu ceva de comentat pe seama faptelor copiilor lor. Ai grijă la ton, indiferent din ce tabără faci parte, pentru că se pot încinge spiritele.

Capricorn: Chiar dacă de multe ori preferi să rămâi în banca ta și să-ți vezi de treabă de unul singur, de data aceasta succesul apare numai dacă te integrezi cu succes într-un grup cu același interes.

Vărsător: Nu te simți bine în compania în care te afli azi. Ori ai nimerit într-un mediu ostil, ori printre străini cu care nu reușești să găsești nici un subiect comun de conversație. Mai bine stai în banca ta, fără a ieși în evidență.

Pești: Te simți bine printre oameni, pentru că descoperi în jurul tău tot felul de personalități pe care le simți pe aceeași lungime de undă. Unii îți pot fi prieteni apropiați, în fața cărora îți este ușor să-ți deschizi inima.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 15 Februarie 2019
Stire din Fun : Când nu știi să apreciezi un cadou
Vineri, 15 Februarie 2019
Stire din Fun : Dați-vă la o parte, trece Bulă!
Vineri, 15 Februarie 2019
Stire din Fun : BANCURI
Joi, 14 Februarie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 13 Februarie 2019
Stire din Fun : Ziua în care toate merg pe dos
Miercuri, 13 Februarie 2019
Stire din Fun : Of, fir-ar! A început…
Pagina a fost generata in 0.8082 secunde