Horoscop

217
Horoscop - horo-1549302897.jpg

Articole recomandate

Berbec: Se anunță o zi plină de surprize. Poate veți primi o declarație de dragoste sau doar o invitație în oraș, la cafea sau la cină. De asemenea, prietenii pregătesc o petrecere iar voi sunteți trecuți pe lista de invitați..

Taur: Ar fi ideal să dați o fugă la rudele pe care nu le-ați putut vedea de sărbători și o să vă bucurați de veștile bune, în acelați timp să faceți și voi niște anunțuri.

Gemeni: Veți putea avea parte de o surpriză neplăcută legată de zona financiară. Fie nu vă veți putea recupera un împrumut oferit, fie cineva v-a promis un ajutor financiar, iar acum a dat înapoi.

Rac: O să treceți poate și pe la niște prieteni care împart ajutoare celor care n-o duc prea bine și-o să faceți și voi un serviciu benevol. E o ceremonie la care o s-ajungeți, deși mai aveți și altceva în program.

Leu: O problemă sentimentală mai scoate câte-o amintire de la naftalină, iar gândul vă zboară la fostele iubiri. De asemenea, se poate să deveniți sufletul unui eveniment.

Fecioară: Se poate să aflați vești despre un job la care sperați. E posibil să primiți niște bani sau să vă invite cineva la masă pe cheltuiala acelei persoane și să vă facă plăcere că aveți unde ieși.

Balanță: Indicat ar fi să faceți o vizită unei persoane care a fost bolnavă sau în convalescență și pe care ați neglijat-o. O întrevedere cu cineva care v-a lipsit vă va ajuta să refaceți acele fire nevăzute care leagă doi oameni când au multe în comun.

Scorpion: Veți avea un program extrem de încărcat, cu toți prietenii "pe capul vostru". De altfel, veți avea ocazia de a afla ce n-a mers

într-o relație trecută și ce trebuie evitat în prezent pentru ca istoria să nu se mai repete.

Săgetător: O să cheltuiți din banii puși deoparte atât cât e nevoie ca să luați un cadou cuiva care se căsătorește sau își serbează ziua de naștere. V-au rămas câteva persoane pe care vreți să le revedeți și o să vă faceți timp, ca să nu treacă ziua și să ratați ocazia.

Capricorn: Ar fi bine să convocați un consiliu de familie, pentru a lua deciziile importante împreună. Vă dă bătăi de cap gândul că nu veți face față cerințelor viitoarelor provocări, iar acest lucru vă împinge în anxietate. Alături de cei dragi, totul poate fi îndeplinit.

Vărsător: O să primiți vizita cuiva, și veți ieși la o plimbare în oraș, la un restaurant sau o cafenea, să mai vedeți și altă lume. Un eveniment care să reunească toată familia vă pune într-o alertă plăcută, să vă ocupați de tot felul de lucruri ca să iasă bine.

Pești: Cineva își face curaj să vă abordeze și e posibil să se nască o idilă, dar în ritm propriu, nu așa cum v-ați aștepta. Se poate să vă duceți la un botez sau la o zi aniversară, poate să fie un moment important în viața cuiva apropiat și o să vă bucurați să fiți de față.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 02 Februarie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 15 Ianuarie 2019
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 14 Ianuarie 2019
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 10 Ianuarie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 09 Ianuarie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Duminică, 06 Ianuarie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Duminică, 06 Ianuarie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 22 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 21 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 20 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.2335 secunde