Horoscop

214
Horoscop - horoscop-1539605018.jpg

Articole recomandate

Berbec: Dacă intenționați să faceți o investiție, vă sfătuim să nu vă grăbiți. Nu este o zi bună pentru afaceri. De asemenea, este indicat să nu vă asumați riscuri. Starea de nervozitate vă poate afecta relațiile parteneriale.

Taur: Dimineață nu reușiți să vă respectați programul, din cauza unor probleme personale. Un prieten vă propune o afacere care v-ar putea aduce venituri frumoase.

Gemeni: Nu este momentul să cereți o mărire de salariu, pentru că azi nu aveți șanse să vă faceți înțeles cum trebuie. Vă sfătuim să vă limitați la activități de rutină, care nu vă solicită prea mult.

Rac: Dimineață s-ar putea să primiți o veste bună de la o rudă din altă localitate. Vă recomandăm să vă temperați nervozitatea și să evitați discuțiile în contradictoriu cu partenerul de viață.

Leu: Se pare că nu aveți chef de vorbă cu nimeni și vă lipsește inspirația. Ar fi bine să evitați întâlnirile de afaceri, precum și călătoriile lungi. Puteți avea succes în activitățile casnice.

Fecioară: Aveți multe probleme de rezolvat, dar nu prea vă simțiți în formă. Ar fi bine să nu vă asumați riscuri, pentru că s-ar putea sa nu aveți succes.

Balanță: Dimineață, aflați de la o rudă îndepărtată o veste care vă indispune și vă dă programul peste cap. Este posibil să plecați într-o călătorie lungă, neprevăzută.

Scorpion: Intenționați să începeți mai multe treburi deodată. Nu uitați că graba strică treaba! Vă sfătuim să nu sperați la câștiguri ușoare, pentru că nu prea aveți șanse.

Săgetător: Problemele financiare vă îngrijorează. Vă recomandăm să vă păstrați cumpătul și să țineți cont de sfaturile unui prieten cu experiență în acest domeniu. Evitați speculațiile, ca să nu aveți necazuri!

Capricorn: Vă sfătuim să fiți mai atent la cheltuieli, ca să nu aveți discuții cu partenerul de viață. Cel mai bine ar fi să mergeți împreună la cumpărături.

Vărsător: Dimineață s-ar putea să fiți nervos din cauza unor probleme financiare. Dacă nu reușiți să vă păstrați calmul, riscați să nu vă terminați treaba la serviciu și să vă certați cu colegii.

Pești: Se pare că dimineață sunteți indispus și aveți tendința de a exagera. Vă sfătuim să nu fiți încăpățânat și să evitați discuțiile în contradictoriu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 15 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 13 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 12 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 11 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 10 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 09 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 08 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 06 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 05 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 04 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4113 secunde