Horoscop

224
Horoscop - horoscop-1539261237.jpg

Articole recomandate

Berbec: Este posibil să apară probleme pe plan sentimental. Neînțelegerile se clarifică după o discuție sinceră cu persoana iubită. Sfaturile unei persoane cu experiență vă ajută să rezolvați o problemă financiară.

Taur: Sunteți nervos din cauza unei vești neplăcute pe care ați primit-o de la persoana iubită. Păstrați-vă calmul și încercați să fiți mai înțelegător cu cei din jur! Vă cam lipsește empatia.

Gemeni: Astăzi, nu sunteți prea bine din punct de vedere al sănătății și ar fi bine să amânați întâlnirile de afaceri sau de natură sentimentală. Vă sfătuim să evitați activitățile care necesită luciditate și putere de concentrare. 

Rac: Doriți să plecați într-o călătorie de afaceri, dar partenerul de viață nu este de acord. S-ar putea ca atmosfera din cămin să se tensioneze. Vă puteți baza pe sfaturile unei rude. 

Leu: Se pare că aveți dificultăți de concentrare. Cu toate acestea, reușiți să contribuiți la dezamorsarea unei situații conflictuale dintre colegii de serviciu. În familie, vă recomandăm să fiți diplomat și să ascultați și părerile persoanelor mai în vârstă. 

Fecioară: Începeți ziua plin de entuziasm și vă simțiți în stare să începeți o nouă lucrare. Revine în actualitate o problemă căreia nu i-ați acordat atenția cuvenită cu câteva zile în urmă. 

Balanță: Nu este momentul să vă asumați rolul de mediator într-un conflict. Dacă acordați mai multă atenție problemelor partenerului de viață, puteți evita o neînțelegere din familie, pe tema cheltuielilor.

Scorpion: Ar fi bine să nu vă asumați noi responsabilități. De asemenea, vă recomandăm să vă păstrați calmul, pentru că astăzi sunteți predispus la o stare de tensiune nervoasă. 

Săgetător: Vă recomandăm să nu vă faceți un plan strict pentru azi. Survin numeroase evenimente neprevăzute. În cursul dimineții, sunteți nevoit să plecați într-o scurtă călătorie în interes de serviciu.

Capricorn: În prima parte a zilei, nervozitatea vă poate pune în situații delicate față de prieteni și de familie. Inițiativele dumneavoastră nu sunt prea bine primite. Respirați adânc! Aveți nevoie de calmitate.

Vărsător: În cursul dimineții, s-ar putea ca șeful să vă convoace la discuții, asta pentru că nu ați predat o lucrare la timp. Chiar dacă nu este exclusiv vina dumneavoastră, vă sfătuim să vă susțineți cauza cu mult calm.

Pești: Sunteți preocupat de afaceri și neglijați relațiile sentimentale. Din același motiv, în partea a doua a zilei, refuzați să mergeți într-o vizită la prieteni. Vă sfătuim să acordați mai mult timp partenerului de viață.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 11 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 10 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 09 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 08 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 06 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 05 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 04 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 03 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 02 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 01 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4798 secunde