Horoscop

174
Horoscop - horoscop-1539171487.jpg

Articole recomandate

Berbec: S-ar putea ca cei din jur să nu aprecieze ideile pe care le expuneți, dar asta nu vă descurajează. Spre seară, o veste bună vă schimbă perspectiva asupra unei probleme mari cu care v-ați tot confruntat. 

Taur: Evenimente neprevăzute vă determină să vă schimbați programul. S-ar putea să fiți nevoit să plecați într-o delegație. Cei din familie nu văd cu ochi buni acest aspect. 

Gemeni: S-ar putea să nu intrați nici azi în posesia unor bani pe care trebuia să îi primiți zilele trecute. Amânarea unei călătorii planificate mai demult vă poate afecta relațiile sentimentale. 

Rac: Sunteți cu capul în nori și s-ar putea să pierdeți din vedere probleme importante. Vă recomandăm să nu începeți proiecte noi, pentru că aveți tendința să acționați superficial. 

Leu: S-ar putea să fiți indispus din cauza unui eșec în afaceri sau a unei discuții în contradictoriu cu un prieten. Relațiile cu persoana iubită pot deveni încordate dacă refuzați să mergeți într-o vizită. 

Fecioară: Vă recomandăm să vă amânați vizitele planificate pentru azi.

S-ar putea să nu decurgă întocmai cum ați dori. Împreună cu partenerul de viață, puteți să faceți planuri în legătură cu locuința. 

Balanță: S-ar putea să aveți o neînțelegere cu persoana iubită și să plecați într-o excursie cu prietenii. Nu exagerați pozând în victimă! Vă sfătuim să nu hotărâți nimic astăzi în privința relațiilor sentimentale. 

Scorpion: Dimineață sunteți dezamăgit de un partener de afaceri în care ați avut mare încredere. Nu puneți la suflet! Sunteți energic și aveți mari șanse de reușită în tot ce faceți. 

Săgetător: S-ar putea ca o dispută cu o femeie mai în vârstă din familie să vă dea de gândit. N-ar strica să vă întrebați dacă aveți o atitudine corectă față de cei din jur. 

Capricorn: Este posibil ca o întâlnire de afaceri să nu decurgă conform așteptărilor și să rămâneți cu un gust amar. Nu vă descurajați! Pur și simplu, azi nu este o zi bună pentru afaceri. 

Vărsător: Chiar dacă aveți multe probleme de rezolvat, vă sfătuim să vă relaxați. Dimineață aveți de gând să cheltuiți o sumă importantă. Fiți prudent, nu este un moment favorabil investițiilor sau cheltuielilor mari! 

Pești: Nu este momentul să începeți noi activități. S-ar putea să nu găsiți cele mai bune soluții și să aveți parte de o dezamăgire. Dimineață sunteți cam visător și aveți tendința să neglijați probleme importante.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 09 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 08 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 06 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 05 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 04 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 03 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 02 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 01 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 29 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4517 secunde