Horoscop

233
Horoscop - horoscop-1538576378.jpg

Articole recomandate

Berbec: Stări contradictorii te vor pune în dificultate astăzi. Cineva apropiat va fi nevoit să plece o perioadă de lângă tine. În schimb, este o zi bună pentru activitățile profesionale.

Taur: Indicat ar fi să evitați planurile de afaceri migăloase. Simți că drumul pe care l-ai ales nu te satisface din toate punctele de vedere și cauți noi perspective spre care să te îndrepți. Momentul de cumpănă îl vei trece cu răbdare și tact.

Gemeni: Încearcă să-ți valorifici la maximum potențialul pe care îl ai în plan profesional. Folosește-ți resursele de energie pentru a elabora un plan, o strategie, orice îți poate aduce beneficii.

Rac: Nu exclude oportunitatea de a pleca într-o deplasare în interes personal sau de serviciu. Se pare că banii vor veni către tine din mai multe surse, iar șansele de reușită în ceea ce ți-ai propus sunt destul de mari.

Leu: Familia te susține în ceea ce privește noul tău plan de dezvoltare, posibil să te ajute chiar cu ceva resurse financiare, lucru la care nu te așteptai.

Fecioară: Este o zi favorabilă pentru a construi un plan de viitor. Sunt șanse foarte mari ca oamenii din jurul tău să te susțină. Nu neglija problemele de comunicare cu familia ta.

Balanță: Se poate observa o îmbunătățire a relației cu partenerii de afaceri sau cu familia, chiar dacă în prima fază vei fi iritat de propunerile și cerințele acestora. Odată implicat în aceste probleme, vei vedea că ai făcut alegerea corectă.

Scorpion: Este posibil ca un prieten să-ți solicite împrumutul unei sume de bani. Tinzi să-i oferi acești bani, chiar dacă ești conștient că va trece mult timp până îi vei primi înapoi. Analizează bine dacă se merită cu adevărat acest efort financiar.

Săgetător: Problemele pe plan sentimental ți-ar putea întuneca judecata, ceea ce te face vulnerabil, atât în planul familial, cât și în cel financiar. Rezolvă-ți neajunsurile cu partenerul!

Capricorn: Încearcă să fii chibzuit cu banii și să nu faci risipă. O investiție pare profitabilă, dar ai putea să ai surprize. Nevoia de libertate te poate face să accelerezi lucruri mai mult decât este nevoie.

Vărsător: Eforturile tale la locul de muncă vor fi apreciate de șefi. Acest lucru îți va oferi plus de încredere. În același timp, va crește și nivelul exigenței în relația cu colegii tăi.

Pești: Dacă apare oportunitatea de a alege un alt job, nu da curs tentației fără a face verificările prealabile. Toate ideile tale despre viață vor trece printr-o schimbare radicală și vei trece printr-un moment de criză.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 02 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 01 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 29 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 28 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 27 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 26 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 25 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 24 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 22 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4389 secunde