Horoscop

218
Horoscop - horoscop-1537879114.jpg

Articole recomandate

Berbec: Norocul este de partea ta azi. În sfârșit, primești exact lucrurile la care ai visat mult în ultimul timp. Ai mare grijă cum abordezi situațiile stresante care se ivesc în acest context. Să nu strici totul.

Taur: Problemele de sănătate sunt minore, dar te țin pe loc. Ai noroc că primești ajutor de la cine nu te aștepți. Chiar dacă ți se spune pas cu pas ce să faci, tot mai improvizezi tu câte ceva. 

Gemeni: Pur și simplu nu te poți abține când vine vorba despre călătorii în interes personal. Există câteva speculații care vor da naștere unor conflicte monstruoase, dar pe care le vei controla ca la carte. Ești de admirat!

Rac: Nu dai doi bani pe părerile celor din jur și consideri că ești avizat să emiți judecăți de valoare vizavi de situația critică în care se află firma pe care o conduci. Vei vedea că, puse cap la cap, părerile tuturor vor aduce soluția salvatoare. 

Leu: Nu mai ai mult timp la dispoziție și va trebui să dai un răspuns oficial. Se așteaptă multe de la tine, pentru că ești un om de bază. 

Fecioară: Evită speculațiile, pentru că ziua de azi nu este deloc bună. Chiar dacă te simți în formă, ar fi bine să lași un timp să treacă, să se mai calmeze spiritele. 

Balanță: Bați pasul pe loc și se pare că nimic nu te mai mulțumește. Ai totuși noroc că nu trebuie să dai explicații pentru comportamentul tău mai delăsător. Cu toate astea, afacerea ta merge ca pe roate.

Scorpion: Observi că ai cam exagerat cu unele pretenții la locul de muncă și atunci încerci să îți repari greșelile. Le dovedești celor din jur că ai înțeles unde ai greșit și promiți să nu se mai repete.

Săgetător: Convingerile tale sunt serios zdruncinate de un eveniment care are loc ca din senin. Pentru că schimbi câte ceva la modul de gândire, ești nevoit să te adaptezi situației în care te afli. 

Capricorn: Ești extrem de aerian, iar soluțiile pe care le propui tu sunt de-a dreptul halucinante. Colegii îți ignoră vorbele pentru că în mod evident nu judeci foarte limpede și ar fi bine să te trezești înainte să iei o serie de decizii.

Vărsător: Te asiguri că cineva din familie nu își pierde complet cumpătul într-un conflict. Joci perfect rolul mediatorului și cum mereu știi ce argumente să aduci, întreaga dispută este tranșată rapid.

Pești: Ai așteptări mult prea mari de la cei din jur și în mod inevitabil ajungi să fii dezamăgit. Ar fi cazul să nu uiți că a greși e omenește, deci nimeni nu este perfect.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 25 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 24 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 22 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 21 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 20 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 19 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 18 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 17 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 15 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 14 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.8276 secunde