Horoscop

de Cuget Liber Sâmbătă, 22 Septembrie 2018 178
Berbec: La o întâlnire cu prietenii, faceți cunoștință cu o persoană mai în vârstă, care vă va ajuta în afaceri. Este bine atât timp cât sunteți pe aceeași lungime de undă.

Taur: Un prieten vă propune să vă asociați într-o afacere ce pare profitabilă. Nu vă grăbiți să luați o decizie! Vă sfătuim să analizați cu atenție propunerea, împreună cu partenerul de viață.

Gemeni: Aveți rezultate deosebite pe plan social și afaceri. Vă sfătuim să dați dovadă de răbdare și să nu forțați lucrurile. Chiar dacă acum totul pare perfect, nu este chiar așa.

Rac: Este posibil să plecați într-o călătorie în interes de serviciu, care va prilejui mari schimbări pe plan financiar. O persoană importantă vă spune câteva secrete în domeniul afacerilor.

Leu: Relațiile cu anturajul sunt favorizate astăzi. În cursul dimineții vă întâlniți cu o veche cunoștință. Această zi va fi cu mult mai diferită decât celelalte.

Fecioară: Zi favorabilă schimbărilor majore, mai ales pe plan social și sentimental. Sunt favorizate întâlnirile cu persoane importante, consolidarea relațiilor de prietenie și sentimentale.

Balanță: Partenerul de viață vă oferă un cadou de care vă bucurați foarte mult. Un prieten de familie vă invită să petreceți după-amiază împreună. Comunicarea este excelentă.

Scorpion: Este un moment bun pentru a încheia contracte, iar investițiile pe care le faceți se vor dovedi rentabile. Relațiile cu partenerii de afaceri sunt foarte bune.

Săgetător: Sunteți hotărât să începeți o viață nouă. Puteți să intrați în afaceri, pentru că aveți șanse să începeți să lucrați pe cont propriu. Vă sfătuim să dormiți mai mult, ca să nu vă extenuați.

Capricorn: După-amiază aflați că urmează să primiți o sumă mare de bani, probabil o moștenire. Vă recomandăm să vă păstrați capul pe umeri și să vă abțineți de la speculații.

Vărsător: Nu este exclus să cumpărați o casă nouă sau să faceți un schimb de locuințe. Ar fi bine să plecați urechea la sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie.

Pești: Pe plan financiar începe să vă urmărească norocul. Puteți câștiga o sumă frumoasă, dacă vă hotărâți să colaborați într-o afacere. Cei din jur au încredere în capacitățile dumneavoastră.

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Fun

ieri, ora 17:25
ieri, ora 17:24
ieri, ora 17:24

Ultima oră

Titlurile zilei