Horoscop

215
Horoscop - horoscop-1537532776.jpg

Articole recomandate

Berbec: La o întâlnire cu prietenii, faceți cunoștință cu o persoană mai în vârstă, care vă va ajuta în afaceri. Este bine atât timp cât sunteți pe aceeași lungime de undă.

Taur: Un prieten vă propune să vă asociați într-o afacere ce pare profitabilă. Nu vă grăbiți să luați o decizie! Vă sfătuim să analizați cu atenție propunerea, împreună cu partenerul de viață.

Gemeni: Aveți rezultate deosebite pe plan social și afaceri. Vă sfătuim să dați dovadă de răbdare și să nu forțați lucrurile. Chiar dacă acum totul pare perfect, nu este chiar așa.

Rac: Este posibil să plecați într-o călătorie în interes de serviciu, care va prilejui mari schimbări pe plan financiar. O persoană importantă vă spune câteva secrete în domeniul afacerilor.

Leu: Relațiile cu anturajul sunt favorizate astăzi. În cursul dimineții vă întâlniți cu o veche cunoștință. Această zi va fi cu mult mai diferită decât celelalte.

Fecioară: Zi favorabilă schimbărilor majore, mai ales pe plan social și sentimental. Sunt favorizate întâlnirile cu persoane importante, consolidarea relațiilor de prietenie și sentimentale.

Balanță: Partenerul de viață vă oferă un cadou de care vă bucurați foarte mult. Un prieten de familie vă invită să petreceți după-amiază împreună. Comunicarea este excelentă.

Scorpion: Este un moment bun pentru a încheia contracte, iar investițiile pe care le faceți se vor dovedi rentabile. Relațiile cu partenerii de afaceri sunt foarte bune.

Săgetător: Sunteți hotărât să începeți o viață nouă. Puteți să intrați în afaceri, pentru că aveți șanse să începeți să lucrați pe cont propriu. Vă sfătuim să dormiți mai mult, ca să nu vă extenuați.

Capricorn: După-amiază aflați că urmează să primiți o sumă mare de bani, probabil o moștenire. Vă recomandăm să vă păstrați capul pe umeri și să vă abțineți de la speculații.

Vărsător: Nu este exclus să cumpărați o casă nouă sau să faceți un schimb de locuințe. Ar fi bine să plecați urechea la sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie.

Pești: Pe plan financiar începe să vă urmărească norocul. Puteți câștiga o sumă frumoasă, dacă vă hotărâți să colaborați într-o afacere. Cei din jur au încredere în capacitățile dumneavoastră.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 21 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 20 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 19 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 18 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 17 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 15 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 14 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 13 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 12 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 11 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4327 secunde