Horoscop

217
Horoscop - horoscop-1536927110.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai exagerat cu distracția și ai lăsat nerezolvate multe probleme. Chiar dacă ți se pare că presiunea asupra ta este prea mare, să știi că tot tu vei fi nevoit să duci la bun sfârșit toate sarcinile de serviciu. 

Taur: Primești o sumă de bani pe care să o folosești în scop caritabil. Ești implicat în multe proiecte pentru societate și faci totul cu multă tragere de inimă. 

Gemeni: Dacă deciziile pe care le iei nu sunt conforme cu așteptările tale, trebuie să știi încă de pe acum că ești pe drumul cel rău. Nu ești obișnuit să ți se spună pas cu pas ce să faci și vei încinge spiritele foarte tare. 

Rac: Ești extrem de bine dispus în ultima perioadă, pentru că ai descoperit secretul fericirii. Nu este nimic spectaculos, ci doar faptul că acționezi după cum îți dictează intuiția. 

Leu: Ești obișnuit de ceva vreme să ai anumite lucruri doar pentru că ceilalți au, nu pentru că tu așa îți dorești. Dacă pe termen scurt totul este perfect, ai mare grijă! Pe termen lung, vei acumula frustrări inimaginabil de mari. 

Fecioară: Ai tendința de a judeca foarte mult persoanele din jurul tău. Niciodată nu îți pui întrebarea de ce se comportă unii oameni într-un mod care nu corespunde principiilor tale. 

Balanță: Cruzimea de orice fel te face să îți pui multe semne de întrebare vizavi de natura omului. Întâlnești persoane foarte bune, dar și rele. Vei înțelege că viața îi schimbă pe oameni. 

Scorpion: Te simți ca o frunză în vânt, pentru că ai fost părăsit de grupul din care făceai parte. Dar vei vedea că acest aspect este cel mai bun lucru care ți se poate întâmpla. 

Săgetător: Te victimizezi și te plângi întruna. A devenit un mod de viață pentru tine starea de plângăcios. Dacă nu îți convin lucrurile care ți-au fost date, ai o singură soluție: schimbă-le! 

Capricorn: Nu lua hotărâri referitoare la familia ta fără să te consulți în prealabil cu partenerul de viață. Dacă o vei da în bară, vei fi criticat la nesfârșit și sigur nu îți dorești acest lucru. 

Vărsător: Ziua de azi începe cu un moment de maximă tensiune. Afli un lucru care te dă peste cap, dar care te face, în același timp, să îți pui multe semne de întrebare vizavi de un prieten.

Pești: Nu poți pleca prea departe de casă, pentru că starea de sănătate a unei rude mai în vârstă este foarte delicată în acest moment, și vrei să fii acolo să ajuți în caz de nevoie. Gestul tău va fi apreciat, iar tu te vei simți util.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 14 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 13 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 12 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 11 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 10 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 08 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 07 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 06 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 05 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 04 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.3777 secunde