Horoscop

164
Horoscop - horoscop1-1534071124.jpg

Articole recomandate

Berbec: Se pare că sunteți nervos din cauza unor neînțelegeri în familie. Vă sfătuim să fiți mai flexibil și mai înțelegător. În a doua parte a zilei sunt șanse să vă regăsiți echilibrul interior.
Taur: Primiți o sumă mare de bani dintr-o afacere demarată cu mai multe zile în urmă. Acum puteți să vă faceți planuri îndrăznețe de viitor. Se recomandă o atenție deosebită sănătății.
Gemeni: Sunteți plin de elan și aveți inițiative inspirate. Puteți avea mari satisfacții pe plan profesional și intelectual dacă dați dovadă de perseverență. Pe plan sentimental, nu aveți de ce să vă plângeți. 
Rac: Relația cu partenerul de viață ar trebui să fie foarte bună. Este posibil ca situația financiară să nu fie grozavă, dar perspectivele sunt încurajatoare și puteți face împreună planuri de viitor. 
Leu: Este posibil ca astăzi să faceți o călătorie în care îmbinați interesele profesionale cu cele personale. Dacă vi se propune o colaborare, vă sfătuim să nu o refuzați. 
Fecioară: Se pare că aveți de rezolvat o mulțime de probleme, atât pentru casă, cât și în plan profesional. Sunteți într-o formă excelentă și puteți realiza tot ce v-ați propus. 
Balanță: Reacția unor persoane te va supăra, pentru că faci tot posibilul să-i mulțumești, iar ei rămân distanți. Selectează mai sever cine merită ajutorul și prietenia ta. 
Scorpion: Victoria nu este departe, dar nu trebuie să
dezechilibrezi nimic din urcușul tău. Lucrurile pot evolua lent, armonios și bine, încât nici ție nu-ți va vine a crede ce frumos se așază toate! 
Săgetător: Trebuie să te ocupi și de lucrurile mărunte, de care nu ai avut timp înainte. Găsești acum starea potrivită pentru a avea mai multă răbdare, descoperind unde se ascund de fapt piedicile.
Capricorn: Un eveniment anunțat, de care îți era puțin teamă, se apropie. Trebuie să spui prezent când va fi cazul, chiar dacă ți-a creat un sentiment de panică pentru că nu erai pregătit să-l confrunți. 
Vărsător: Te simți dezorientat și nu mai știi ce să faci. Ai lăsat lucrurile așa, cu speranța că se vor rezolva de la sine, dar nu s-a întâmplat asta. Vei purta o discuție prin care vei realiza că nu le poți face pe toate singur. 
Pești: Tot ce este frumos are și o încheiere, iar acest final este aproape. Nimic nu e veșnic, mai ales lucrurile care aduc fericire. Nu dispera! Vei trece la o altă etapă care poate veni cu ceva nou.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 10 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 09 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 08 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 07 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 06 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 04 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 03 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 02 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 01 August 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.8669 secunde