Horoscop

282
Horoscop - horoscop3-1532092964.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai tot amânat un proiect important, dar acum este timpul să arăți ce ai lucrat. Panica se instalează ușor, dar îți vei recăpăta calmul repede. 

Taur: Veștile importante curg șiroaie astăzi, încât nici nu ai timp să le analizezi pas cu pas. Te bazezi pe intuiție și se pare că totul va merge ca pe roate.

Gemeni: O vizită neașteptată te cam pune pe gânduri și te face să te întrebi care este intenția. Reușești în final să afli cum stau lucrurile și te liniștești.

Rac: Ai acumulat câteva nemulțumiri și ești gata să rezolvi situația fără a sta prea mult pe gânduri. Adevărul este că în ultima perioadă te-ai cam neglijat.

Leu: Reiei o activitate care în trecut te făcea fericit și constați că lucrurile s-au schimbat radical. Reorientează-te spre lucruri cu adevărat necesare.

Fecioară: Încercările tale de a te maturiza dau greș în condițiile în care cei din anturajul tău continuă să fie precum copiii. Nu este un lucru chiar atât de rău, dar în ritmul acesta nu vei mai progresa.

Balanță: Nu mai lua asupra ta toate problemele familiei, la urma urmei nimic nu va rămâne nerezolvat. Fii mai deschis la sfaturile celor din jur. 

Scorpion: Situația în care te afli nu-și găsește rezolvare, dar un sfat bun din partea unei rude te va ajuta să gândești limpede și implicit să găsești soluția cea mai eficientă.

Săgetător: Nu-ți pierde speranța pentru că doar așa poți trece mai ușor peste un necaz. Dacă lucrurile se vor schimba, tu vei simți primul acest lucru.

Capricorn: Nu ai motive de panică chiar dacă șefii te suspectează că nu îți duci la bun sfârșit sarcinile. Te vei descurca tu cumva, la fel cum ai făcut și până acum.

Vărsător: Devii politicos cu cei din anturaj, dar doar așa, de ochii lumii. În sinea ta știi că unii nu ar merita prea multe din partea ta, dar treci cu vederea.

Pești: Te simți inspirat de o întâmplare care se petrece chiar sub ochii tăi și pe care o vezi ca pe o profundă lecție de viață. Scapă de problemele cu sănătatea și reia-ți activitățile preferate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 20 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 19 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 18 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 17 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 14 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 13 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 12 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 11 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 10 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.8632 secunde