Horoscop

205
Horoscop - horoscop1-1531832677.jpg

Articole recomandate

Berbec: Acte, decizii și multe hârtii de semnat. Ziua se anunță una de foc, dar cu puțină organizare, vei duce la bun sfârșit întreaga activitate. 


Taur: Se spune că lucrurile bune li se întâmplă mai mereu doar celor care știu să aștepte. Dar surpriză, răbdarea nu este punctul tău forte. Încerci să te impui fără prea multe remușcări. Atenție, căci vei răni mulți oameni în drumul tău. 


Gemeni: Ceri ajutor în stânga și în dreapta și decizi că este timpul să faci o schimbare. Numai că, spre surprinderea ta, nu vei avea parte de niciun răspuns pozitiv. Nu este motiv de panică! 


Rac: Nu te mai gândi la ce a fost, din moment ce ai tot viitorul în față. Acum este momentul să o iei de la capăt și să faci lucrurile în favoarea ta, astfel încât să te simți împlinit atât sufletește, cât și profesional. 


Leu: Astăzi este ziua banilor pentru tine. Primești mai multe sume, din mai multe părți. Te sfătuim să fii extrem de atent la cheltuieli, pentru că tinzi să depășești orice normă de bun simț. 


Fecioară: Ești visător și nimic nu te poate împiedica să-ți dezvălui și latura de artist. Vei avea parte de multă apreciere și chiar vei impresiona multe persoane care par rigide și de neatins. 


Balanță: Ai mare noroc că beneficiezi de sfaturi de la cei mai buni din domeniu, motiv pentru care trebuie să fii ochi și urechi, să nu-ți scape nimic.


Scorpion: Îți pui toată speranța în munca unui coleg de echipă, crezând că astfel vei obține beneficii incontestabile. Sfatul nostru este să încetezi să ai așteptări de la cei din jur. 


Săgetător: Munca ta este apreciată la adevărata valoare, fapt pentru care este de la sine înțeles că și remunerația va crește. Este un moment perfect pentru a investi în obiectele pe care le visezi zi și noapte. 


Capricorn: Este momentul să iei decizii de unul singur, pentru că în sens contrar riști să ai regrete mari. Nu este cazul să îți faci prea multe griji. Vei vedea că perseverența ta va fi răsplătită ca la carte. 


Vărsător: Ești pe punctul de a primi o sumă mare de bani destinată unei finanțări la care sperai demult, dar pe ultima sută de metri lucrurile se cam complică și nu reușești să duci la bun sfârșit planul. Ideal este să faci lucrurile treptat, ca să fie totul bine.
 
Pești: Este pentru prima dată în viață când te simți pe deplin mulțumit de alegerile pe care le-ai făcut. Ai idei multe și bune, dar punerea lor în aplicare te cam face să fii temut. Ai grijă ce semnezi!


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 17 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 14 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 13 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 12 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 11 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 10 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 09 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 07 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 06 Iulie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.5393 secunde