Horoscop

257
Horoscop - horoscop3-1529846348.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai de luat o hotărâre importantă și este bine să nu te grăbești. Calculează-ți bine pașii, dar și bugetul și apoi ia decizia. Altfel, s-ar putea să fluieri a pagubă, mai ales că ești pe cont propriu.

Taur: Ești bolnav de gelozie și nu este bine deloc! Tot ai impresia că ești tras pe sfoară, cu toate că partenerul de viață îți garantează că nu este așa. Ai mai multă încredere, pentru că totul are o limită.

Gemeni: Ți-ai pus în gând să rezolvi niște probleme mai vechi, dar nu e deloc momentul pentru acțiune. Fă lista cu priorități și vei vedea care sunt cu adevărat chestiunile importante și care mai pot aștepta.

Rac: Ai tendința de a găsi vinovați în stânga și-n dreapta atunci când lucrurile nu-ți merg așa cum ți-ai fi dorit. Un plus de responsabilitate și maturitate nu ți-ar strica.

Leu: Ești cam arțăgos, chiar agresiv, nimeni nu-ți intră în voie. Ai ceva probleme și de sănătate, așa că o mică pauză ți-ar prinde bine. Profită de timpul frumos și mergi 2-3 zile în vacanță.

Fecioară: O nouă provocare majoră se întrezărește la orizont. Ai forța și capacitățile necesare, așa că nu mai sta deloc pe gânduri și treci la acțiune. Rezultatele vor veni mai curând decât crezi!

Balanță: Vei suferi o mare dezamăgire. Ai investit timp și bani într-un proiect de la care aveai multe așteptări, dar care s-a dovedit a fi un fiasco total. Trebuie să o iei de la capăt, n-ai ce face!

Scorpion: O stare de neliniște a pus stăpânire pe tine. Ești îngrijorat în ceea ce privește locul de muncă, dar îți faci griji nejustificat. Șefii te apreciază, chiar dacă nu îți spun, totul este să poți ține ritmul.

Săgetător: Primești o palmă din partea unui personaj de la care nu te-ai fi așteptat. Fie partenerul de viață, fie o rudă apropiată îți vor reproșa câte în lună și-n stele și te vor critica pe unde apucă. Dar nu intra în polemică: lasă-i să se liniștească singuri.

Capricorn: Grijă mare la buget! Vine vacanța și trebuie să faci cumpărăturile necesare, dar totul cu măsură. În relațiile sentimentale, totul merge ca pe roate.

Vărsător: Ești o fire sociabilă, deschisă comunicării, ceea ce te face foarte apreciat în colectivitate. Ai trecut prin niște experiențe importante și e foarte bine că le împărtășești și celor din jur. Bine ar fi să și ia de învăț!

Pești: Ai un hobby destul de costisitor, însă atunci când faci un lucru din pasiune, merită toate sacrificiile, toate eforturile. Nu uita însă și de cei din jur, încearcă să ții balanța echilibrată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 23 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 22 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 21 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 20 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 18 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 16 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 15 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 14 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 13 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 12 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.3183 secunde