Horoscop

289
Horoscop - horoscop3-1529673535.jpg

Articole recomandate

Berbec: Rezolvi toate problemele cu zâmbetul pe buze, ceea ce ar putea stârni ceva invidii din partea celor din jur. Explică-le și lor că aceasta este cheia succesului.

Taur: Provoci o discuție aprinsă la serviciu și, chiar dacă știi că ai dreptate, lasă tonul mai jos. Un plus de toleranță este întotdeauna binevenit, iar situația o impune. Fii înțelept!

Gemeni: Te paște o ceartă cu persoana iubită. Ai făcut tu ceva, că nu se naște furtună din senin, așa că fă bine și împăcați-vă. Vei regreta mai târziu dacă îi vei întoarce spatele.

Rac: Ai avut o cumpănă, un moment de încercare, dar poți răsufla ușurat, greul a trecut. Știi cum e vorba: ceea ce nu te doboară te întărește. O experiență din care ai multe de învățat.

Leu: Ai mania persecuției, vezi numai urzeli și comploturi în jurul tău, dar nu-i deloc așa. Totul se datorează stresului și oboselii, deci ia-ți câteva zile de vacanță și fugi repede la sanatoriu, la aer curat.

Fecioară: Ai mari șanse să întâlnești astăzi o persoană care îți poate schimba viitorul. Deschide bine ochii, cântărește ofertele și fă alegerea după cum îți dictează inima. Succes!

Balanță: Se lasă cu petrecere! Vei fi invitat într-o colectivitate specială, alături de lume bună, în care distracția este cuvântul de ordine. Ai muncit mult, așa că meriți din plin această relaxare.

Scorpion: Ești o persoană norocoasă din fire, iar astăzi chiar poți da lovitura. Dacă aveai în gând să faci o investiție, acum e momentul. Toate energiile sunt pozitive, ai "undă verde"!

Săgetător: Te confrunți cu o imensă criză de inspirație, iar acest lucru îți afectează atât relațiile personale, cât și randamentul la serviciu. Trage și tu cu ochiul la ceilalți, roata este deja inventată!

Capricorn: Ai darul de a te face imediat remarcat, dar fii atent, că nu toată lumea se bucură de succesul tău. Ai și "prieteni" prefăcuți în jur, poate ar fi bine să începi să faci o selecție mai atentă.

Vărsător: Riști să dai cu piciorul unei șanse cu care nu te întâlnești de multe ori în viață. Orgoliul te împiedică să gândești corect și ai putea avea mult de pierdut. Mai lasă de la tine!

Pești: Vrei să te căpătuiești rapid și ești tentat să o iei pe cărări periculoase. Gândește-te bine ce faci, pentru că, odată intrat în horă, trebuie să joci până la capăt. Riscurile sunt mari, iar consecințele pot fi dramatice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 22 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 21 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 20 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 18 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 16 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 15 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 14 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 13 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 12 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 11 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.3258 secunde