Horoscop

182
Horoscop - horoscop3-1527081399.jpg

Articole recomandate

Berbec: Este foarte posibil să ai parte de unele reușite în plan profesional. O lucrare mai veche ar putea fi încheiată, ceea ce îți va atrage aprecierea mai mult a șefilor decât a colegilor. 

Taur: Deși există unele nemulțumiri, se poate spune că relația ta de dragoste funcționează bine. Este totuși posibil să apară unele discuții legate de investițiile ce ar trebui să fie făcute în comun.

Gemeni: Entuziasmul sentimental va fi la limita superioară. Vei comunica bine cu ființa iubită și veți reuși să vă puneți de acord asupra unor proiecte de interes comun. 

Rac: Timpul liber petrecut în compania partenerului va fi un prilej de relaxare. Va trebui să acorzi ceva mai multă atenție sănătății, deoarece este posibil să apară tot felul de probleme pe fond nervos.

Leu: Vei fi mai agitat, mai irascibil, dar cu un efort constant vei reuși să-ți canalizezi energia spre chestiuni concrete. Vei avea sentimentul că muncești în zadar, că eforturile tale nu sunt judecate așa cum se cuvine. 

Fecioară: Este important să nu te grăbești dacă dorești să faci lucruri deosebite. Nu este o zi bună pentru a semna un acord sau pentru a participa la negocieri.

Balanță: Nu ești într-o formă nemaipomenită. Contrar obiceiului, ai tendința de a fi mai puțin tolerant, mai puțin diplomat cu partenerul de suflet și din acest motiv ai putea avea o discuție mai aprinsă cu acesta. 

Scorpion: Este posibil ca partenerul tău să aibă o problemă de sănătate. Nu este cazul să faci investiții deosebite, căci totul se va rezolva de la sine. Multă grijă și la sănătatea ta.

Săgetător: Nu ești în forma ta cea mai bună, așa că ar fi bine să nu te implici în activități care să te suprasolicite. Nici din punct de vedere emoțional nu vei funcționa la nivelul obișnuit. 

Capricorn: Este posibil să cheltuiești o sumă de bani pentru îmbunătățirea sănătății, dar nu trebuie să fii supărat, căci rezultatele te vor satisface. Încearcă să fii mai ponderat, altfel există riscul de a face greșeli. 

Vărsător: Ai tendința de a-ți asuma riscuri inutile, ceea ce îți poate aduce neplăceri. Implicarea în discuții în contradictoriu poate determina o accentuare a stării de iritare.

Pești: Inițiativele tale se vor bucura de succes, ceea ce îți va îmbunătăți viața. Vei reuși să-ți canalizezi energia spre scopuri practice, ceea ce-ți va aduce în afară de satisfacții și ceva relaxare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 23 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 22 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 19 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 18 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 17 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 16 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 15 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 14 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 12 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 11 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.2583 secunde