Horoscop

200
Horoscop - horoscop3-1526646545.jpg

Articole recomandate

Berbec: Sunteți pus în situația de a lua o decizie importantă pe plan sentimental, care vă poate schimba viața. Cineva apropiat vă oferă un dar. Pe seară, se întrevede o petrecere cu prietenii. 

Taur: Vă doriți mult să aduceți o schimbare în viața dumneavoastră. Traversați o perioadă dificilă, cu multe probleme de rezolvat. La capitolul bani, nu stați foarte bine. 

Gemeni: O rudă în vârstă reușește să vă domolească dorința de a face rost de bani prin mijloacele riscante. Nu pierdeți timpul gândindu-vă doar la bani.

Rac: Este posibil să parcurgeți o nouă etapă în plan social. Astfel sunt favorizate întâlnirile cu persoane importante. Comunicarea este cuvântul cheie pentru ziua de azi.

Leu: Nu este o zi favorabilă investițiilor, așadar evitați să obțineți sume necuvenite pentru că vă vor aduce necazuri. Spre seară este posibil să aveți musafiri. Relațiile sentimentale vă oferă stabilitate pe plan afectiv. 

Fecioară: Oboseala își spune cuvântul și clacați. Deși prietenii vă invită în oraș, ar fi mai bine să alegeți odihna pentru a vă încărca bateriile. Vă aflați într-o perioadă favorabilă noilor relații sociale. 

Balanță: Dimineața sunteți decis să rezolvați o problemă de familie. Sunteți nevoit să faceți câteva drumuri. Apar cheltuieli neprevăzute. Aveți sentimentul că nu vă mai ajunge timpul, dar reușiți să rezolvați cu bine tot ce v-ați propus. 

Scorpion: Sunteți hotărât să începeți ceva nou. Este o zi favorabilă activităților intelectuale și aveți ocazia să vă afirmați. S-ar putea să vă remarce o persoană de sex opus.

Săgetător: Pot avea loc schimbări benefice în relațiile sentimentale. Sunteți comunicativ și aveți ocazia să vă împrieteniți cu o persoană deosebită.

Capricorn: Dimineața vă simțiți obosit, chiar epuizat. Este recomandabil să evitați deciziile importante, mai ales în afaceri. De aceea, limitați-vă la activități de rutină. 

Vărsător: Dimineața încasați o sumă considerabilă, de pe urma unei afaceri. Deși se poate spune că acum aveți bani, vă sfătuim să nu faceți investiții și nici călătorii lungi. 

Pești: Deși sunteți foarte aglomerat, aveți suficientă energie pentru a face față tuturor problemelor. Aveți ambiția să mergeți până la capăt, indiferent de obstacole. Discutați mai mult cu partenerul de viață.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 18 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 17 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 16 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 15 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 14 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 12 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 11 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 10 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 09 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 08 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4549 secunde