Horoscop

217
Horoscop - horoscop2-1526387379.jpg

Articole recomandate

Berbec: Faci ce faci și ești din nou în centrul atenției. Ideile pe care le-ai avut au fost puse în practică și au generat bunăstare generală. Ține-o tot așa, dar nu uita nici de odihnă!

Taur: Poate fi ziua ta norocoasă, dar totul depinde de cât de inspirat te vei dovedi când va veni vorba despre investiții. Nu miza pe speculații, ci doar pe ceea ce știi să faci cu adevărat.

Gemeni: Pe plan sentimental, s-ar putea să intervină probleme. Petrece mai mult timp cu partenerul de viață, pentru că o poate lua pe căi greșite. O mini-vacanță în doi este soluția perfectă!

Rac: Fii mai atent la ceea ce spui și mai ales cum spui. Chiar dacă ești bine intenționat, e posibil ca cei din jur să nu înțeleagă exact mesajul pe care vrei să-l transmiți.

Leu: Problemele medicale din ultima perioadă s-ar putea agrava și de aceea se recomandă un control medical de urgență. Nu lăsa problemele să te doboare. Fă-ți cât mai rapid analizele medicale!

Fecioară: Încearcă să ai mai multă încredere în cei din jur. Te-au dezamăgit de multe ori, dar asta nu înseamnă că trebuie să te refugiezi într-un glob de cleștar. Mai acordă-le o șansă!

Balanță: Gata, e timpul pentru o mini-vacanță. Ești cu bagajele la ușă și doar destinația mai trebuie aleasă. Grijă mare la buget!

Scorpion: Nu întotdeauna ceea ce ție ți se pare normal are corespondent și în realitate. La serviciu, ține cont și de părerile colegilor și nu uita: împreună formați o echipă!

Săgetător: Vrei tot mai mult, ești în plină expansiune și ești tentat să calci totul în picioare pentru a-ți atinge obiectivele. Acest lucru nu este pe placul tuturor și s-ar putea să întâmpinați rezistență. Sfat: nu subestimați pe nimeni!

Capricorn: Norocul îți bate la ușă, iar pe plan sentimental, totul merge ca pe roate. Se va lăsa cu o cerere în căsătorie, sufletul pereche este mai aproape decât ai fi crezut.

Vărsător: Nu ar strica să mai faci și gesturi de caritate. Ai strâns o mică avere și nu ai fi reușit să ajungi în vârful ierarhiei fără oameni. Acum, poți întoarce serviciul, în viață trebuie să mai faci și fapte bune.

Pești: Ești stresat, iar acest lucru poate lăsa urme în ceea ce privește randamentul la locul de muncă. Încearcă să te relaxezi. Seara, poți merge la un film sau lao cină romantică.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 15 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 14 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 12 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 11 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 10 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 09 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 08 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 07 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 05 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 04 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.7638 secunde