Horoscop

173
Horoscop - horoscop3-1519313122.jpg

Articole recomandate

Berbec: S-ar putea ca în prima parte a dimineții să aveți mici probleme în cămin. Nu vă îngrijorați, se vor rezolva foarte repede. Mici probleme financiare sunt zilnic, dar azi se acutizează. Mare grijă la investiții.

Taur: Dimineață sunteți obosit și confuz, cu un simț practic scăzut. Evitați să luați decizii importante! Odihniți-vă mai mult. Din punct de vedere emoțional, stați foarte bine în acest sfârșit de săptămână.

Gemeni: Zi favorabilă întâlnirilor cu prietenii și cu persoana iubită. Sunt șanse să vi se propună o colaborare, dar nu vă grăbiți. Nu este exclus să aveți probleme din cauza unei femei impulsive.

Rac: Aveți tendința să fiți idealist și să credeți că puteți rezolva totul foarte ușor. Fiți mai realist, ca să nu aveți surprize neplăcute! Nu încercați să vă impuneți în toate!

Leu: S-ar putea să fiți dezamăgit, pentru că o întâlnire de afaceri nu decurge cum ați fi vrut. Nu este o zi prea bună pentru afaceri, dar puteți petrece clipe plăcute alături de persoana iubită.

Fecioară: În prima parte a zilei, sunteți tentat să cheltuiți cam mult. Încercați să fiți mai cumpătat! Succes pe latura sentimentală. Atenție însă la bârfele pe care le auziți. Nu mai ascultați ce spun alții.

Balanță: Astăzi, sunteți cu capul în nori și riscați să neglijați exact ce nu trebuie. Încercați să vă organizați cât mai bine, chiar de la primele ore ale zilei.

Scorpion: Deși cei din jur nu prea vă apreciază ideile la adevărata lor valoare, nu este cazul să vă indispuneți. Puteți avea mari satisfacții pe plan sentimental.

Săgetător: Dimineață, vă lipsește simțul practic și vă irosiți energia. Colegii încearcă să vă ajute. Ar fi bine să nu-i refuzați. Fiind sfârșit de săptămână, se întrevede și ceva distracție.

Capricorn: Vi se modifică programul din senin, dar schimbările sunt benefice. Evitați speculațiile financiare! Nici cu sănătatea nu stați foarte bine, dar nu sunteți de compătimit.

Vărsător: Nu e indicat să începeți activități noi astăzi, pentru că puteți să vă loviți de obstacole neprevăzute. De dimineață, s-ar putea să vă încurce planurile câteva drumuri scurte, pe care nu le puteți evita.

Pești: De dimineață, sunteți hipersensibil și agitat. Evitați să luați decizii importante, pentru că sunteți cu capul în nori. Evitați discuțiile în contradictoriu! Și mare atenție pe cine decideți să vizitați spre seară.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 22 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 21 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 20 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 19 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 17 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 16 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 15 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 14 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 13 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 12 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4695 secunde