Horoscop

198
Horoscop - horoscop3-1516290805.jpg

Articole recomandate

Berbec: Sunteți plin de idei și dați dovadă de ingeniozitate. Ați putea să demarați o afacere, dar vă lipsesc banii. Vă sfătuim să cereți un împrumut de la o rudă înstărită, pentru că aveți șanse de reușită. 

Taur: Dacă vă căutați un alt loc de muncă, puteți fi optimist. Astăzi, s-ar putea să fiți ajutat de o persoană mai în vârstă. Oricum, în curând veți fi foarte mulțumit de noul serviciu.

Gemeni: O rudă vă oferă un ajutor financiar neașteptat, ca să puteți intra în afaceri. Dacă nu vă ajung banii, nu ezitați să vă asociați cu un prieten! 

Rac: O persoană cu experiență este dispusă să vă destăinuie câteva din secretele sale din domeniul afacerilor. Această întâlnire vă stimulează să vă faceți planuri pentru o mică afacere. 

Leu: Aveți un program foarte încărcat, cu multă alergătură. Vă pregătiți pentru o călătorie importantă, care vă poate ajuta mult pe plan profesional.

Fecioară: Se anunță o zi foarte importantă, mai ales pe plan sentimental. Nu este exclus ca nativii necăsătoriți să ia o decizie în privința logodnei sau a căsătoriei. 

Balanță: Nimic nu vă poate schimba hotărârea de a începe o viață nouă. Vă preocupă ideea de a porni o afacere. Aveți șanse să vă descurcați cu cheltuieli minime. 

Scorpion: Dimineață, nu aveți chef de nimic și vă omoară rutina. În a doua parte a zilei, aflați că urmează să primiți o sumă importantă. Este posibil să fie vorba despre o moștenire sau vânzarea unei case. 

Săgetător: Dacă intenționați să vă cumpărați o casă, azi aveți șanse reale. Sunteți foarte hotărât, dar vă recomandăm să nu vă grăbiți, pentru că puteți să greșiți. 

Capricorn: Aveți mari șanse de reușită într-o afacere. Partenerii vă apreciază capacitățile intelectuale și vă cer ajutorul în probleme delicate. 

Vărsător: Aflați o veste care s-ar putea să vă schimbe concepția despre acumulările materiale. Este posibil ca șocul acestei vești să vă facă mai sensibil. 

Pești: Sunteți preocupat de relațiile sentimentale și doriți să faceți schimbări pe acest plan. Aveți ocazia să faceți cunoștință cu o persoană deosebită.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 18 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 17 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 16 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 15 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 12 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 11 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 10 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 09 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 08 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.4083 secunde