Horoscop

212
Horoscop - horoscop3-1516114644.jpg

Articole recomandate

Berbec: Este mijlocul săptămânii, iar planurile tale sunt pe drumul cel bun. Un singur pas și vei avea parte de o mare realizare. Nu te culca pe o ureche, căci, chiar dacă vei avea succes, tot va trebui să muncești din greu.

Taur: Nimic nu se obține în viață fără trudă și fără implicare. Ești un om responsabil, ceea ce este de apreciat. Nu ar strica totuși să renunți la rigiditate, căci ea te face un om greu de suportat de cei din jur.

Gemeni: Ai banii necesari, dar nu găsești oameni de încredere ca să îi poți implica în afacerea ta. Este foarte bine că atenția ta este distribuită spre lucruri care contează cu adevărat. Ești pe drumul cel bun.

Rac: Fără să stai pe gânduri, pui pe foaie tot ce ai realizat până acum și planurile de viitor pentru a fi sigur că nu te îndepărtezi prea mult de la obiectivele fixate cu mult timp înainte. 

Leu: Știi cu certitudine că, dacă intri în competiție cu cineva acum, vei reuși să învingi, pentru că ai mare încredere în tine și în abilitățile dobândite de-a lungul timpului. Mulți consideră atitudinea ta o reală aroganță.

Fecioară: Fără să vrei, ai fost tras într-un conflict și de aici până la a fi nevoit să iei partea cuiva mai este un singur pas. Tare ai vrea să părăsești cumva teatrul de război în care te afli.

Balanță: Rămâi cu un gust amar în urma unor negocieri, căci ți-au fost promise numeroase avantaje, iar acum partenerii au dispărut. Nu știi dacă ești lăsat deoparte sau s-a luat decizia abandonării proiectului.

Scorpion: Aparențele contează mult, de aceea astăzi faci orice este nevoie ca să faci impresie bună, chiar dacă asta înseamnă să ascunzi unele aspecte ale personalității tale. 

Săgetător: Supraveghezi un proces la locul de muncă și nu ești mulțumit de ceea ce vezi, însă nici nu ai vrea să îți ataci direct colegii. Cauți cea mai prietenoasă manieră pentru a le atrage atenția.

Capricorn: Vrei cu orice preț să începi o activitate nouă, iar faptul că cei din anturaj nu sunt foarte încântați te cam supără. Ai vrea să îți fie alături și să te susțină așa cum faci. 

Vărsător: Cauți locurile cu mulți oameni și încerci să legi conversații cu oricine, doar că, din păcate, nu ești pe placul persoanelor pe care le întâlnești. Te suspectează de interese ascunse.

Pești: Afli multe lucruri despre cei din jur, de aceea trebuie să decizi singur ce crezi și ce nu. Se spun și lucruri de umplutură, dar și lucruri serioase, iar acum totul depinde de tine.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 16 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 15 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 12 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 11 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 10 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 09 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 08 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 22 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.1624 secunde