Horoscop

173
Horoscop - horoscop3-1516040406.jpg

Articole recomandate

Berbec: Este foarte posibil să ai ocazia de a te implica în colaborări ce se vor dovedi avantajoase din punct de vedere financiar. Așadar, nici bine nu a început săptămâna că te și îmbogățești!

Taur: Pentru deciziile pe care le ai de luat ar fi bine să apelezi la sfatul unor prieteni care te vor ajuta să-ți pui ordine în gânduri. Vei obține un sprijin din partea acestora pentru a rezolva o problemă care îți stătea pe suflet de mai mult timp.

Gemeni: Vei avea o serie de nemulțumiri în familie pe care, chiar dacă le vei discuta cu rudele, nu vei reuși să le rezolvi. Mare atenție căci nu ar fi exclus nici să se deterioreze ceva pe acasă.

Rac: Te bucuri de o creștere a popularității ceea ce ți-ar putea aduce și propuneri de colaborare deosebit de avantajoase. Discuțiile cu partenerul de suflet te vor nemulțumi, dar spre sfârșitul zilei situația se va ameliora treptat.

Leu: Este foarte posibil să te poți bucura de sprijinul familiei într-o chestiune care este de mare importanță. Nu vei putea să mizezi pe sprijinul prietenilor într-o prea mare măsură, dar vei reuși să te descurci fără probleme.

Fecioară: Din punct de vedere mental randamentul tău atinge limita superioară, ceea ce îți va permite să obții rezultate excelente în activitățile intelectuale pe care dorești să le duci la bun sfârșit.

Balanță: Vei avea parte de o mulțime de cheltuieli care ți-ar putea ridica probleme serioase. Nu este un moment favorabil pentru a te implica în activități financiare riscante.

Scorpion: Colaborările te vor interesa în mod special, dar nu este cazul să accepți ofertele pe care le vei primi fără o matură chibzuință.

Săgetător: Astăzi vor fi multe de făcut, vei avea parte de multă alergătură, iar obstacolele vor apărea ca din senin. Chestiunile financiare îți vor mânca mulți nervi, dar până la urmă lucrurile vor ieși așa cum îți dorești.

Capricorn: Situația financiară te avantajează, deși cheltuielile pe care le ai în plan depășesc veniturile. Vei fi tentat să faci o investiție care îți va goli buzunarele, dar te vei redresa în cel mai scurt timp.

Vărsător: Traversezi o perioadă extrem de agitată, în care vei avea parte de o mulțime de evenimente minore, care însă te vor ține o bună bucată de vreme cu sufletul la gură.

Pești: Conjunctura astrală te favorizează cu condiția să nu te grăbești câtuși de puțin. Dacă vei avea răbdare și nu vei sări peste etape este posibil să ai parte și de realizări mai deosebite.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 15 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 12 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 11 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 10 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 09 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 08 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 22 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 21 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.5552 secunde