Horoscop

195
Horoscop - horoscop3-1515764773.jpg

Articole recomandate

Berbec: Astăzi este o zi prielnică banilor, vor veni sume de peste tot. Începi ziua cu forțe proaspete și nimic nu îți poate lua energia de care dispui azi. 

Taur: Îți amintești că problemele pe care trebuie să le rezolvi nu acceptă amânare, așadar te pui pe treabă. La început, totul va părea dificil, dar îți vei schimba părerea treptat. 

Gemeni: Dacă apuci să promiți ceva, așa rămâne. Pentru cei din jur ești un model demn de urmat, ești de cuvânt și asta te ajută să fii considerat cel mai de încredere membru al grupului din care faci parte. 

Rac: Unde dragoste nu e, nimic nu e. Sau cel puțin așa se spune. Pui punct unei relații și nu ai remușcări. Un nou început este tot ce îți trebuie acum. 

Leu: Nu reușești să duci la bun sfârșit discuția pe care ai început-o cu un coleg de serviciu. Ai sentimentul că cei din jur complotează împotriva ta și devii stresat. Adevărul este de fapt cu totul altul. Dar îl vei afla în momentul potrivit. 

Fecioară: Sport și adrenalină la cote maxime azi. Ai luat decizia de a te apuca de treabă. Vrei cu orice preț să alungi monotonia și reușești cum nu se poate mai bine. Devii atracția celor din jur. 

Balanță: Încerci să găsești echilibrul necesar între muncă, odihnă și distracție. Este clar că balanța este în favoarea muncii. Ar trebui să te gândești mai mult și la odihnă. 

Scorpion: Ai nevoie de idei noi, proaspete și care să îți pună în valoare imaginația. Vei lucra mult la partea asta și în final vei reuși să uimești prin planul pe care îl vei prezenta. 

Săgetător: Ai succes în afaceri, la capitolul dragoste stai perfect, banii nu sunt o problemă. Cei din jur încep să te întrebe care este rețeta succesului tău. Munca asiduă este cel mai corect ingredient. 

Capricorn: Intenția celor din jur de a te convinge să îți schimbi anumite trăsături de comportament nu coincide cu personalitatea ta libertină. Vor înțelege în final că ăsta ești tu și te iubești ca atare. 

Vărsător: Ai luat marea decizie de a pune punct șirului de zile în care petreci și în rest nimic. Vrei să te apuci de treabă. Dar dincolo de tot, se ascunde dorința ta de a te maturiza. Vei fi admirat de familie. 

Pești: Două vorbe spuse fără să gândești vor fi armă letală. Pui pe jar un întreg colectiv și degeaba vei încerca ulterior să redresezi situația că nu vei reuși. Sfatul nostru: cântărește-ți foarte bine vorbele înainte de a le arunca asupra celor din jur.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 12 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 11 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 10 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 09 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 08 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 22 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 21 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 20 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 19 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4993 secunde