Horoscop

528
Horoscop - horoscop-1513702568.jpg

Articole recomandate

Berbec: Azi, sub nicio formă nu sunt binevenite întâlnirile cu prietenii și nici deciziile importante. Vă sfătuim să vă concentrați asupra activităților intelectuale și studiului. 

Taur: De dimineață, este posibil să fiți supărat din cauza piedicilor care vă provoacă întârzieri. Nemulțumirile și nervozitatea vă pot pune într-o lumină nefavorabilă.

Gemeni: Sunteți hotărât să rezolvați mai multe treburi deodată, deși la prima vedere este imposibil. Reușiți, grație talentului organizatoric și optimismului care vă caracterizează.

Rac: Astăzi, s-ar putea să vă nemulțumească tot ce se întâmplă în jur. Suportați greu glumele colegilor, aveți impresia că munciți mai mult decât ceilalți și șefii nu observă. Vă înșelați gândind așa.

Leu: Încercați să nu întârziați la întâlniri! S-ar putea să aveți probleme de comunicare. Vă recomandăm să fiți prudent în relațiile cu colegii și prietenii. Situația financiară nu trebuie să vă îngrijoreze. 

Fecioară: Este posibil ca azi să vă fie ceva mai greu, din cauza neînțelegerilor cu un partener de afaceri. Nu este cazul să fiți pesimist, un prieten vă ajută să rezolvați o problemă financiară dificilă. Vă sfătuim să vă înarmați cu răbdare. Evitați discuțiile în contradictoriu!

Balanță: S-ar putea să nu aveți spor în activitățile intelectuale. Nu sunteți în cea mai bună formă și nici inspirație nu prea aveți. Nu vă pripiți în afaceri! S-ar putea să comiteți greșeli și să intrați în conflict cu autoritățile.

Scorpion: Astăzi ar fi bine să evitați întâlnirile de afaceri. La serviciu, încercați să nu vă amestecați în problemele care nu vă privesc! În caz contrar, riscați să suferiți un eșec care ar putea să vă marcheze pe termen lung. 

Săgetător: Aveți tendința să vă asumați prea multe responsabilități. Vă sfătuim să fiți prudent la serviciu. Atenție și în afaceri, pentru că este posibil ca o persoană de încredere să încerce să vă atragă într-o cursă!

Capricorn: Vă sfătuim să nu vă faceți planuri de investiții, s-ar putea să rămâneți dezamăgit. Evenimentele neprevăzute care apar de dimineață vă dau peste cap tot programul.

Vărsător: S-ar putea să vă bulverseze neînțelegerile cu o femeie mai în vârstă. Vă sfătuim să nu vă enervați. Nu vă impacientați dacă nu reușiți să rezolvați o problemă financiară! Dacă aveți răbdare, veți reuși să depășiți și această perioadă.

Pești: Intenționați să începeți ceva nou, dar sunteți prea nerăbdător. Graba strică treaba! Vă sfătuim să evitați discuțiile în contradictoriu și să vă străduiți să terminați ce ați început.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 19 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 18 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 16 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 15 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 14 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 13 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 12 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 11 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 09 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 08 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4418 secunde