Horoscop

234
Horoscop - horoscop-1513602161.jpg

Articole recomandate

Berbec: Este un moment bun pentru a purta discuții despre viața profesională sau despre o problemă personală. Vei vedea că dacă spui cuvintele potrivite toți cei din jur te vor susține din toată inima. 

Taur: Devii suspicios cu privire la activitatea unei persoane din familie pentru că în ultima vreme pare foarte ocupată. Pui întrebări, dar nimic suspect nu iese la iveală. 

Gemeni: Astăzi aplici din plin tot ce ai învățat de la cei din grupul de prieteni și devii indiferent la orice informații au cei din jur. Nemulțumirile lor te lasă rece și încerci să faci abstracție de ei.

Rac: Treci peste animozitățile din relația cu partenerul de viață și pentru a-i demonstra cât îți pare de rău îi pregătești o mică surpriză. Va răspunde pozitiv la încercarea ta de împăcare.

Leu: Discuțiile despre bani te obosesc și nu îi dai mare atenție unei rude care insistă să îți povestească despre lipsurile ei financiare. Pe undeva simți că ar avea nevoie de un împrumut, iar tu stai destul de prost la capitolul finanțe.

Fecioară: Așteptai ziua de astăzi pentru a te bucura de un strop de liniște, însă planul tău nu se potrivește cu al celor din jur. Toți cunoscuții vor câte ceva de la tine, iar tu nu prea mai ai energia necesară.

Balanță: Nimeni nu ți-a spus despre schimbarea de plan de astăzi, astfel că dacă așteptai cu sufletul la gură o ieșire în oraș, abia acum afli că nu mai este de multă vreme în cărți.

Scorpion: Oamenii lenți și deprimați te fac și pe tine să te simți la fel, de aceea cauți compania oamenilor veseli și puși pe fapte mari. Faptele mari la care faci tu referire sunt, de fapt, niște năzbâtii menite să te amuze. 

Săgetător: În dragoste ți se pare că lucrurile înaintează destul de lent și acest lucru nu este pe placul tău. Vrei să sari peste niște etape, însă partenerul îți cam pune piedici. 

Capricorn: Faptul că nu te implici în ceea ce înseamnă viață de familie nu trece neobservat și vei primi mustrări de la cei dragi. Le dai celor din familie o serie de explicații pe care doar tu le înțelegi.

Vărsător: Ai un vis măreț pe care simți nevoia să îl împărtășești, dar cei din jur nu par a te asculta. Sunt mult prea preocupați de activitățile lor de zi cu zi ca să mai ia în seamă fantasmele tale.

Pești: Fii prudent la felul în care vorbești pentru că mulți se simt jigniți de afirmațiile tale. Într-un mediu extrem de oficial părerile personale trebuie ținute sub control, dacă nu vrei să pierzi o ocazie profesională importantă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 18 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 16 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 15 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 14 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 13 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 12 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 11 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 09 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 08 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 07 Decembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.5027 secunde