Horoscop

de Cuget Liber Joi, 14 Decembrie 2017 197
Berbec: Începi ziua într-un mod foarte plăcut. Atât în plan profesional, cât și acasă, reușești să te faci remarcat. Partenerul de viață îți va mărturisi ceva deosebit. 

Taur: O vizită îți dă planurile peste cap și te împiedică să faci o deplasare de mult timp așteptată. Prietenii îți vor înveseli însă seara și te vor scoate din starea de depresie. 

Gemeni: Simți că trebuie să faci o investiție în niște lucruri pe care partenerul de viață nu le agreează. Ar fi bine să te consulți cu el înainte de a da o avere pe ceva ce îți va aduce reproșuri în casă. 

Rac: Te așteaptă câteva încercări grele astăzi, mai ales în plan profesional. Ai grijă ca lucrurile să nu scape de sub control, mai ales spre seară. 

Leu: Drama unui prieten te afectează și te face să îți schimbi, cel puțin pentru moment, perspectivele în viață. Pui mai mare preț pe familie și sănătate. 

Fecioară: Banii nu mai sunt o problemă după ce o persoană de la care nici nu te așteptai îți bagă în cont o sumă considerabilă. Ce ai de făcut pentru ei, vei afla zilele următoare. 

Balanță: Nu te lăsa influențat de prieteni când vine vorba de viața de cuplu. Alocă-ți mai mult timp pentru activitățile casnice și familie. 

Scorpion: Un membru al familiei are să îți reproșeze ceva. Nu uita să fii calm și să chibzuiești bine problema: nu cumva chiar are dreptate? Spre seară, atmosfera se detensionează. 

Săgetător: Cele mai frumoase lucruri din viață te înconjoară și îți fac ziua minunată. Nu uita să-ți împărtășești sentimentele cu persoana iubită. 

Capricorn: Muncești de mult timp la un proiect ce pare să nu se mai termine. Vești bune: în curând, vor începe să apară și rezultatele. 

Vărsător: Menajează-ți eforturile și nu te implica prea mult în activități care nu îți aduc rezultate pe măsură. La prânz vei afla vești importante care îți vor schimba în bine ziua. 

Pești: Îți faci planuri de vacanță, pui bani de-o parte și abia aștepți să pleci. Partenerul de viață nu pare la fel de încântat, însă rămâi la planurile tale.

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Fun

ieri, ora 16:56
Timbre pe naiba!
ieri, ora 16:53
Nu mai dau pe-acasă!
ieri, ora 16:51

Ultima oră

Titlurile zilei