Horoscop

de Cuget Liber Marţi, 05 Decembrie 2017 185
Berbec: Fii foarte prudent înainte de a porni pe calea care ți se propune azi. Dacă te implici acum, fără o informare atentă, va veni o zi în care vei regreta că ai intrat pe un drum nu tocmai drept.

Taur: Dai dovadă de loialitate atunci când cineva drag este în încurcătură. Este de ajuns să observi că cel de lângă tine nu este în apele lui și deja sari să îl ajuți fără a cere ceva înapoi.

Gemeni: Este momentul prielnic pentru a demara un proiect nou. Este vorba despre o investiție importantă precum achiziționarea unei case, a unei mașini sau a unui bilet pentru o călătorie importantă. 

Rac: Așteptați de mult timp o astfel de veste și în sfârșit a apărut. Vă relaxați și vă simțiți dintr-o dată mult mai bine, de parcă totul depindea de acea veste care nu mai venea. 

Leu: Din păcate, toate planurile tale par să bată pasul pe loc, iar acest aspect te cam întristează. Nu poți sări peste etape și nici nu poți grăbi lucrurile. Important este să reușești să te adaptezi noilor situații.

Fecioară: Nu ai dus la bun sfârșit toate planurile deoarece credeai că poți lăsa de pe o zi pe alta chiar și lucrurile importante. Încearcă să revii cu picioarele pe pământ, este spre binele tău.

Balanță: Te cuprinde dintr-odată o stare de bucurie și de euforie, motiv pentru care ești în stare să fii bun cu toată lumea și să sari în ajutorul oricui. Ar fi bine totuși să restrângi aria.

Scorpion: Un prieten mai vechi se dovedește a fi un dușman în adevăratul sens al cuvântului. Îți va demonstra că la greu nu numai că nu te ajută, dar te afundă în probleme și mai mult. Fii mai precaut când îți alegi prietenii.

Săgetător: Primești o invitație de a pleca într-o călătorie și vei accepta fără să stai pe gânduri. Starea de sănătate nu este tocmai bună, dar vei trece cu bine peste situațiile tensionate.

Capricorn: În viața ta va apărea un om special care va juca un rol important în destinul tău. Este vorba despre un om de nădejde cu care poți clădi ceva de durată.

Vărsător: Te cam îndoiești de veștile pe care le primești. Nu mai pleca urechea la toate comentariile malițioase pe care le auzi, pentru că dacă începi să critici orice, nu vei ajunge nicăieri. 

Pești: Astăzi nu ai chef de nimic. Trebuie să lupți cu starea de oboseală sau de apatie. Atenție. Dacă stai și lenevești, ai putea rata o ocazie foarte bună de afirmare.

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Fun

ieri, ora 15:27
ieri, ora 15:17
Duminica, 12 iulie
Ce-ai zice de niște bere?
Duminica, 12 iulie

Ultima oră

Titlurile zilei