Horoscop

165
Horoscop - horoscop-1510922971.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai decis să lași pe altă dată un proiect important, dar acum este timpul să arăți ce ai lucrat. Panica se instalează fără prea multe ezitări. Ai face bine să nu mai repeți gestul acesta.

Taur: Primești multe vești frumoase azi, încât nici nu ai timp să le analizezi pas cu pas. Te bazezi pe intuiție și se pare că totul va merge ca pe roate.

Gemeni: O vizită neașteptată te cam pune pe gânduri și te face să te întrebi care este de fapt scopul real. Reușești în final să afli cum stau lucrurile și te liniștești.

Rac: Ai acumulat câteva nemulțumiri și ești gata să rezolvi situația fără a sta prea mult pe gânduri. Adevărul este că în ultima perioadă te-ai cam ne-glijat.

Leu: Reiei o activitate care în trecut te făcea fericit și constați că lucrurile s-au schimbat radical. Reorientează-te spre lucruri cu adevărat necesare.

Fecioară: Încercările tale de a te maturiza dau greș în condițiile în care cei din anturajul tău continuă să fie copii. Nu este un lucru chiar atât de rău, ai face bine să conștientizezi și tu acest aspect.

Balanță: Nu mai lua asupra ta toate problemele familiei, la urma urmei nu trebuie să treci singur prin greutățile cotidiene. Fii mai deschis la sfaturile celor din jur.

Scorpion: Situația în care te afli nu-și găsește rezolvare, dar un sfat bun din partea unei rude te va ajuta să gândești limpede și implicit să găsești soluția salvatoare.

Săgetător: Nu-ți pierde speranța pentru că doar așa poți trece mai ușor peste o despărțire. Dacă lucrurile se vor schimba, tu vei simți primul acest lucru.

Capricorn: Nu ai motive de panică, chiar dacă șefii te suspectează că nu îți duci la bun sfârșit sarcinile. Te vei descurca tu cumva.

Vărsător: Alegi să fii politicos cu cei din anturaj doar așa, de fațadă. În sinea ta, știi că nu ar merita prea multe din partea ta, dar treci cu vederea.

Pești: Te simți inspirat de o întâmplare care se petrece chiar sub ochii tăi și pe care o vezi ca pe o profundă lecție de viață, bună de transmis mai departe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 17 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 16 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 15 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 14 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 13 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 11 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 09 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 06 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 04 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 03 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.3 secunde