Horoscop

216
Horoscop - horoscop-1510584479.jpg

Articole recomandate

Berbec: Zilele tale sunt din ce în ce mai pline de activități epuizante, iar din cauza acestui aspect viața de familie cade pe loc secund. Norocul tău cel mai mare este că ai alături un om pe care te poți baza și care înțelege perfect prin ce treci.

Taur: Gândurile tale nu sunt deloc pozitive, iar acesta este motivul principal pentru care nu reușești să faci față interacțiunilor cu ceilalți. Ai intrat într-o pasă proastă, și nu faci decât să-ți plângi de milă.

Gemeni: Astăzi este ziua cea mare, pentru că vei beneficia de sfaturile unui om de la care chiar ai ce să înveți. Nu te mai stresa cu toate problemele celor din jur, pentru că nu faci decât să înrăutățești situația.

Rac: Faci un pas înapoi în demersul tău, pentru că simți că ceva nu este în regulă. Analizezi cu mare atenție situația cu care te confrunți, pentru că nu vrei deloc să o dai în bară. Ia decizii inspirate!

Leu: Ești marcat de vorbele unui prieten care îți vrea binele, dar tu nu-l asculți și iei decizii de capul tău. Data viitoare ar fi indicat să îl privești mai cu atenție, pentru că mesajul său este cheia fericirii tale.

Fecioară: Ești în impas, fapt pentru care ceri ajutor de la familie. Atunci când te aștepți mai puțin, vei primi un răspuns care practic îți va lumina viața. Nu mai lăsa pe altcineva să decidă în locul tău.

Balanță: Ai mult prea multe pe cap, motiv pentru care te simți copleșit. Ar fi cazul să stai un moment, să respiri adânc, și să te gândești că peste câteva zile momentele care te fac trist azi nu vor mai face nici doi bani.

Scorpion: Evită să te atașezi de lucrurile materiale, căci îți vor aduce mult prea multă nefericire. Acceptă ce nu poți schimba, pentru că nu are rost să îți încarci sufletul cu lucruri negative.

Săgetător: Ai multe pe suflet, dar simți că nimeni și nimic nu te ajută să îți vezi de viața ta. Ești într-o depresie ușoară. Ar trebui să mizezi mai mult pe lucrurile care te fac să zâmbești.

Capricorn: Nicio minciună care a fost îndreptată asupra ta nu a durut așa de tare ca cea spusă de partenerul de viață. Ai nevoie de timp și multă determinare pentru a trece peste această umilință. Cu toate astea, e important să îți vezi de viața ta.

Vărsător: Ai o problemă intimă și vrei să discuți cu cineva de încredere, însă ai teama că s-ar putea să fii judecat. Nu te mai gândi la ce a fost, pentru că astăzi este o nouă zi, o poți lua de la capăt.

Pești: Ai sentimentul că cei din jur nu apreciază munca ta, motiv pentru care te retragi și încerci să lucrezi pe cont propriu. Nu este o idee bună, pentru că munca în echipă este cea care te salvează de monotonie și supărare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 13 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 11 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 09 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 06 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 04 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 03 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 02 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 01 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 31 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.5732 secunde