Horoscop

242
Horoscop - horoscop-1510497832.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai un prieten care are nevoie de ajutorul tău mai mult ca oricând. Fii alături de el și sprijină-l cât are nevoie. Nu mai ține cont că te-a dezamăgit foarte tare la un moment dat în viață, deoarece nici tu nu ai fost perfect cu el.

Taur: Sănătatea ta este pe marginea prăpastiei și anticipai acest lucru demult. Astenia de toamnă își face de cap și te imobilizează. O cură cu vitamine ți-ar prinde bine.

Gemeni: Chiar dacă problemele nu te ocolesc și ești obligat să înfrunți câteva aspecte mai puțin plăcute, vei face față cu brio tuturor provocărilor. Vei avea parte de un ajutor nesperat din partea unei rude.

Rac: Este luni, motiv pentru care ai început să te preocupi mai mult de tine, să ai grijă atât de fizicul tău, cât și de psihic. Ideal ar fi să lași individualismul la o parte și să nu uiți că și cei din jur sunt importanți. 

Leu: Ai curajul să spui ce te frământă, motiv pentru care te eliberezi de stresul acumulat în ultima perioadă. Ar fi indicat să iei o pauză de la activitățile care te solicită foarte mult din punct de vedere psihic. Și continuă pe acest drum.

Fecioară: Ai promis un lucru și te-ai ținut de cuvânt, fapt pentru care cei din anturaj au doar cuvinte de laudă la adresa ta. Deși acum ești bine văzut, vei trece și printr-o etapă mai puțin plăcută. 

Balanță: Când adevărul iese la iveală, tensiunea crește destul de mult. Așadar, dacă intențiile tale nu sunt dintre cele mai bune, gândește-te la consecințe. Mai bine ești corect de la bun început. 

Scorpion: Ideile tale referitoare la organizarea unui eveniment de marcă se concretizează rapid. Cei cu care colaborezi sunt de acord cu tine și te consideră original. 

Săgetător: Certurile din ultima perioadă îți dau de înțeles că ți-ai neglijat partenerul de viață. Nu mai încerca să te scuzi și să arunci vina pe el. Ești singurul vinovat și mai bine te-ai gândi la câteva strategii prin care să devii din nou la fel ca înainte.

Capricorn: Vrei cu orice preț să scapi de problemele pe care le-ai dobândit o dată cu noul loc de muncă. Așadar, vei lua decizia de a munci mai mult, pentru a ajunge la zi cu sarcinile de lucru. 

Vărsător: Echilibrul emoțional este puternic perturbat de un eveniment care se va petrece încă de la primele ore ale dimineții. Orice s-ar întâmpla, încearcă să nu te lași afectat. 

Pești: Sentimentul de vinovăție încă persistă și de abia acum ai înțeles de ce a izbucnit acel conflict la locul de muncă. Nu te-ai fi gândit că tu ești de vină pentru tot. Faci demersuri pentru a îndrepta situația.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 09 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 06 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 04 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 03 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 02 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 01 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 31 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 28 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4447 secunde