Horoscop

168
Horoscop - horoscop-1510319464.jpg

Articole recomandate

Berbec: Spiritul de echipă este ca un tratament universal. Te ajută în orice situație și nu dă greș niciodată. Cei din jur cer mereu validare din partea ta, pentru că au încredere în deciziile tale. Sfaturile tale sunt de bun augur întotdeauna.

Taur: Cu sănătatea stai perfect, iar acest lucru nu poate decât să te bucure extrem de tare. În ultima perioadă ți-ai dat silința să faci totul ca la carte, pentru că nu mai vrei să auzi reproșuri la adresa ta. 

Gemeni: Ziua începe foarte prost pentru tine, și nu pentru că primești o veste nu tocmai pe placul tău, ci pentru că planurile pe care ți le-ai făcut în urmă cu ceva timp sunt pe cale să se destrame. 

Rac: Imaginația te ajută să găsești soluția oportună pentru ca ideile tale să fie puse în practică. Ai mare grijă cui destăinui prioritățile tale, căci te vei trezi cu piedici puse. Fii mai îngăduitor cu cei care ți-au greșit. 

Leu: Nu mai da vina pe cei din jur pentru nereușitele tale, căci nu vei ajunge nicăieri cu această atitudine. Privind din exterior, vei observa că lucrurile amânate sunt cele care te-au tras în jos. 

Fecioară: Încearcă să îți stăpânești nervozitatea în relația cu partenerul de viață. Indicat ar fi să pornești o discuție calmă și constructivă, asta dacă nu vrei să fii etichetat într-un mod eronat. 

Balanță: Cearta este pe primul plan azi. Se pare că neînțelegerile derivă din lipsa banilor. Adevărul este că ai fost cam cheltuitor în ultima perioadă, deci niște economii nu ar strica. 

Scorpion: Ideea de a colabora cu un vechi partener de afaceri cu care nu ai mai ținut legătura te deprimă de-a dreptul. Încearcă să îți vezi de treaba ta și nu te mai implica în chestiuni care nu au un viitor strălucit.

Săgetător: Vrei să lași în urmă un trecut care nu te mai reprezintă și să începi un nou proiect, cu o echipă tânără și plină de vitalitate. Chiar dacă planurile sunt puse pe hârtie, finanțarea întârzie să apară. Dar nu dispera, căci până seara totul va fi exact așa cum ți-ai propus. 

Capricorn: Avantajele materiale sunt pe primul loc atunci când vine vorba despre alegerile pe care le faci. Este un lucru bun, căci în acest mod îți vei planifica acțiunile viitoare. 

Vărsător: Dacă există păreri foarte diferite, încearcă să fii tu cel care găsește un numitor comun. Nu trebuie să ai remușcări, căci ideile tale vor fi puse în practică și vei atrage simpatia tuturor colegilor. 

Pești: Un accident de muncă perturbă întreaga activitate. Punctul culminant va fi când va trebui să dai explicații cum s-a petrecut totul. Nu încerca să fii părtinitor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 09 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 06 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 04 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 03 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 02 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 01 Noiembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 31 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 28 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 27 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.8552 secunde